PoyEzMu seydanurceyhan Aynen keşke verselerde bizde gitsek ama yok işte bizde kendi capimizda yapcaz artık bişeyler
1PrensAnnesi PoyEzMu aynı sorun sahibiyiz 3 güne doğumum var ve emzirme beni mahvedicek biliyorum düzelmiyo ama göğüs ucu çıkarıcı varmış pompa gbi ama blmiorm ne denli faydalı olur 🤷🏻♀️
PoyEzMu 1PrensAnnesi Ayyyy inşallah sağ salim kucağına alırsın. Sende uç al eğer halla yoksa yara olursa bu sefer hiç emziremezsin
PoyEzMu 1PrensAnnesi Ayyyy inşallah sağ salim kucağına alırsın. Sende uç al eğer halla yoksa yara olursa bu sefer hiç emziremezsin
Ftmam PoyEzMu yaramaz olur mu hiç kullanmamaktan iyidir hemen başla ve doğumdan sonrada kullanılıyor yara falan olursa veya acı olursa
1PrensAnnesi PoyEzMu sağol cnm aminnnn🙏🏻 Hepimiz alalım inş Bilmiyorum napıcam şimdiden lansinoh ve karbonatlı su kullanıyorum ama umarım sorun olmaz
Mir PoyEzMu o vücut yapısıyla alakalı olduğu için uzun süre kalmaz geçici bir süre olur o yüzden ancak emzirme esnasında yapabilirsiniz şimdiden kendinizi zorlamayın.
Sibel Mir afedersınız ama her bayanda göğüs ucu yok mu zaten şimdi ben de korkuya kapıldım göğüs ucum var mı yok mu bılemedım nasıl anlarım bunu herkese de sorulmuyor malum 😬🙈
PoyEzMu Mir Bende hani korkuyorum ya o yüzden yapmak istiyorum emziremezsem diye neyse hayırlısı ya 😊😊 gün yaklaştıkça heycanlan falan artıyor
PoyEzMu Sibel Benim kizken de yoktu o yüzden canım halla da yok içe doğru bazıların kizken ucu oluyo 😊🙈🙈
Mir Sibel ah canım ya☺Göğsüne baktığında uçu dışardaysa çıkıktır ama bazılarında o uç kısmı içine girik oluyor. Yani kahverengi kısım varya onun uçu.
Alpveannesi Sibel 😂😂 ayni sekilde acaba hic haberim olmayan bir gogus ucum mu var gizli sakli ya soklardayimm
Mir PoyEzMu çok insan var öyle Rabbim aç bırakmaz yavrularımızı pompayla güzel çıkıyor biraz yapıp hemen ağzına soku verirsiniz oldu bitti. Rabbim hayırlı sağlıklı Salih doğumlar nasip etsin