Jiyan_akbulut Kızlar 35.hafta gebelikteyim yürümekte zorlanıyorum ve sanki bişey alttan batıyor gibi böyle olan var mı aranızda
Esesipsblog Jiyan_akbulut benimde su an öyle cuma günü doktorum gelmesi 4 haftayı bulmaz dedi bende 35 teyim
Zeynepdgdln Jiyan_akbulut 35+3 ben de aynı durumdayım ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım çok kilo almadım karnım küçük ama penguen gibi yürüyorum sanki kasıklarıma bişeyler saplanıyor
gunesinannesi_ Jiyan_akbulut 36+3 üm aynı şekilde altta çok baskı var bebeğim kanala girmiş doktor söyledi yürümemi bile zorlaştırıyor o baskı
Cer_en Esesipsblog bebeğinin cinsiyeti canım bende aynı senin haftandayım da benim doktorum da üç haftayı bulmaz dedi 😮💨
1122esraesila Ben 32 oldum öyleyim çok zorlanıyorum ilk ayağa kalktığımda felçli gibi adım atamıyorum
Jiyan_akbulut gunesinannesi_ galiba benimde kanala girmiş ondan yürümekte zorlanıyorum doktor kontrolüme daha var
gunesinannesi_ Jiyan_akbulut 36+3 üm aynı şekilde altta çok baskı var bebeğim kanala girmiş doktor söyledi yürümemi bile zorlaştırıyor o baskı
Esesipsblog Jiyan_akbulut ben zaten doğum sürecini meraktan doğurcam siye düşünüyorum 😂😂 çocugumdan daha çok merak ediyorum sanki çünkü evladımı her türlü sevcem zaten ama benimde ilk gebeliğim doğum benim için nasıl olcak bilmiyorum 😂
Nur_budak Jiyan_akbulut bende 34 haftalık hamileyim dediğiniz durumdayım altımda batma oluyor ara ara
Jiyan_akbulut Esesipsblog Aynn bende aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım sabırsızım doğurmak istiyorum bir taraftan da başıma ne gelecek en ufak bir bilgim yok 😅
Sareee Bnde 35+5 teyim aynı şekildeyim ayağa kalkınca bi süre kendime gelemiyorum yürürken ve sanki sürekli baskı ve tuvaletim geliyo bu hafta bakalım kontrol var doktorum ne diyecek