fizikcianne Kızım akrep burcu olucak Allah kısmet ederse. Bu burcun özellikleri neler. Sizler taşıyor musunuz özellikleri 🥰
Aylanursu fizikcianne Ben akrep burcuyum oglusumda akrep olucak kısmetse kıskanc olurlar inat olurlar intikamcı olurlar merhametli genelde sessiz sakin yapılı ☺️
Snkakr fizikcianne akrep kızları batiya dediğim ddikkimseye kendilerini ezdirmezler. Bunun için kız olsun istedim ama oğlum olucak erkekleri de aşırı yaramaz oluyolar
Tugce48 fizikcianne eşim ve babam akrep çok merhametli vicdanlı adaletli olurlar kıskanç olurlar ve biraz kin tutma huyları var😄
Kbrnrmrt Benim kızım akrep beni korkutmuşlardı ama hiç öyle değil. Daha 2 yaşında ama sevgi dolu, çok çok güleryüzlü,aurası çok Farklı, enerjisi çok yüksek. Yeğenim de var araları 1 gün o da öyle öğretmenleri bayılıyor ona. Sakin ve uysalar.
Merve171214 Kbrnrmrt Beni de korkutmuşlardı oğlum 23 aylık aynı kızınız gibi sadece biraz kıskançlığımız var babasıyla aramıza giriyor 😂
Tugceliko-19 fizikcianne kişiden kişiye göre değişiyo özellikleri . Yükseleni vs taşıyo bazı insanlar . Ama genelde akrep Burcu kadınları çok kinci olur diye biliyorum
busraakurt52 Eşim ve kızım akrep sanırım ikinci kızımda akrep olacak , ikisinin özellikleri aşırı ama aşırı inatcı olmalarıı eşim kincidir mesela bide kıskancın tekidir bu üç özellik cok baskın bizde🙈
Ecemnm fizikcianne akrep kadını olarak sezgilerim çok küvetli çok sınırlı asla lafın altinda kalmayan dobra sinirli dediğim dedik yönetilmeyi degilde yönetirim genelde ama çok duygusal ve merhametliyim 😂
hayalim35 fizikcianne ben akrep burcuyum bana yapılanı asla unutmam karşımdaki insanların genelde ne düşündüklerini hareketlerinden ve mimiklerinden çok rahatlıkla anlarım özellikle yalan söylediklerinde
Feyzabeyoglu fizikcianne benim 23 aylık kizim da akrep burcu. 22 kasimda dogduu. Yay olsun isterdim lakin erken geldi bizimki akrep oldu. Cok güleryuzlu genelde sakin bi çocuk kalabalık seviyor. Paylaşımcı esyalarini severek paylaşır sevgi konusunda kiskanc. Esimle bizi kiskaniyor bir araya geldiğimizde 😅
Caterpillar Ben akrep eşim akrep nasipse kızımda akrep olucak heran gelebilir özelliklerini tamamen taşıyorum sadece intikamcı değilim eşimde değil 😊 inatçılık var onuda körelttim biraz