momofmychildren Kızlar merhaba 93 kiloyum hamile kalmak istiyorum daha önce Herbalife kullanarak zayıfladım ama gebelik düşünürken kullanılır mı ya da kullanan var mı sağlık açısından problem yaratir mi
ipekcim momofmychildren gebelikte önermem 1 2. İsra*le apaçık yardımda bulunduğunu açıkladı. Daha sağlıklı yöntemlerle zayıflamanızı öneririm doğumdan sonra tabi
Sevinc-Berna87 momofmychildren Canim ben kullandim ve gayet cok memnun kaldim arkaşim yapiyor herbalife sma hamileyken oluyormu bilmiyorum
Melike_4949 momofmychildren sağlıksız bir içicek sağlıklı beslenerek kilo verebilirsiniz bende 98 ile hamile kaldım gebelik diyeti yapıyorum
tugcesakzci momofmychildren canım ben kullandım çok memnun kaldım doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Fakat gebelik döneminde önermiyorlar bilgin olsun. Hamile kadınlar üzerinde yan etkisi var mı yok mu bilmiyor firma araştırma yapılmamış o yüzden kullanımı tavsiye etmiyorlar
momofmychildren tugcesakzci daha önce kullanmıştım baya kilo verdim ama gebelik için kullansam hamile kalabilir miyim acaba
tugcesakzci momofmychildren ben riske atma derim kendi sitesinde Bike yazıyo hamile ve emziren anneler üzerinde etkisi bilinmemektedir diye
skrbsrl momofmychildren hayir asla kullanma, literatüre geçmiş vakalar var karaciğer hasarına sebep olduğuna dair. Kendim diyetisyenim ve asla önermek. Evet zayıflatır ama sağlığından etme ihtimali çok yüksek