Sezgin Gmzmtn 18+5 yani dün gece 2 güzel tekme hissettim 😍😍 17. Haftada balık gibi kaydığını seyirdiğini hissetmiştim ama tekme dün geceydi harika bi duygu😍😍 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏👼🏻
Yagmurerol Gmzmtn ben 18.haftamin icinde cok net hissettim suan 20+1 im duzenli olmasada tatli yiyince kendinden geciyor😂
Gmzmtn Sezgin ben de 17+2 yim bazen bisey hissediyorum ama emin olamıyorum hissetmiyorum diye de üzülüyorum ıns bi an önce hissederim 😊😊😊
Sennu İlk hamileliliğim 15.haftada hissetmeye başladım bi yerde toplanıyormuş gibi oluyor ve sertleşiyordu özellikle düz yattığım zamanlarda hissediyordum ama 21.haftadan itibaren daha güçlü hareketlerini hissetmeye başladım otururken ayaktayken yatarken git gide güçlü vuruşları oluyor 😍
AlininAysesii 14+2, birkaç sefer damar atması gibi bi şey hissettim bu hafta ama bağırsak ya da gaz da olabilir emin değilim 😂😂😂
dishonest 16+3 de seyirme gibi hissettim dün gece. Böyle minik pıt pıtlar şeklinde. Ama dikkat etmesem belki de farketmezdim hareketi sakindim ve elim karnımdaydı.
dishonest Gmzmtn zaten ilerde muhtemelen bizi uyutmayacak kadar hareket edecekler. O yüzden sabretmek lazım 😂
Gmzmtn selinderen ya ne güzel 😍😍 maşallah umarım ben de en yakın zamanda hissederim bende 17 haftaligim ama