Caterpillar Haftadayım malesef kaburgalarım çok battığı için bu ay yapamayacağın salı günü 39 a dönüyoruz çarşamba ağdaya gideceğim ama bu zamana kadar kendim yaptım gücüm kalmadı göremiyorum zaten ayn aile anca normalde kendim yapıcaktm ama yok doğum belirtim de yok tabi belli olmaz da hemen çıkıyor erken yapınca da
Sevgi1985 _Sedaa_ dediğim gibi ağda tahriş ediyor oyüzden kendimde yapamadım kuaföre de gidemedim benim meslegimde kuaför makyöz, üm ama morarma yaptı ağda görsel liğini bozmayalım zaten bozulacak doğumda 🤣
Canann1601 Kumru_6694 aynen ben de makinede eritip yapiyorum hem çok güzel alıyor hemcde diğer agdaya göre daha az acıtıyor benim canımı 😊rica ederim canım ❤️
Canann1601 Cakiltasiii zararlı değil ama genital bölge hamilelikte hassaslasiyor büyüdüğü için o yüzden yan etkisi olabiliyormis agdanin morarma kızarıklık tahriş gibi.
Kumru_6694 Nazalex çıktı mı peki kıl köklerin canım ya en merak ettiğim soru bu 😁 bnde tam 36dsyım da
Nazalex Kumru_6694 çıktı kuzum çıkmaz mı🥲🥲 jilet yapıcam artık çıkanları 40 haftalık oldum gidemem hiç bi yere
Gamzeramo Kumru_6694 ben 1 hafta olcak agdaya gideli simdiden 5 6 tüy çıkmış sinirlerim bozuluyo bu kadarda cabuk çıkmasına 😤😤
busesen Cakiltasiii 35+1 oldum hep ağda yaptırırım hamileliğin başından beri de ağda yaptırıyorum daha 2 gün önce gittim hatta kuaföre. Hiçbir zararını görmedim. Sadece gittiğiniz yerin hijyenine dikkat edin yeterli.
hms Kumru_6694 bende 37 girdim bekliyorum. Ne zaman gitsem kararsızım. Bu hafta giderim herlade doğuma kadar cıkmaz diye düşünüyorum