Elif944 cansugunes0210 ben canım tek embriyom kalmıştı kalitesi de 4bc idi ona rağmen tutundu sen içini ferah tut ve olacağına inan 🤗
December cansugunes0210 bana tek embriyo transfer edildi kalitesi 4aa idi. Su an 33. haftaya gircem kısmetse 💙 inşallah sen de yaşarsın bu mutluluğu 🙏
Tubii44 Herşey nasip canım bende 2 embriyo transfer edildi ama tek tuttu İnşALLAH tutar güzel haber alırsnz
EbruBoluKaya İlk 3 denemede ikişer embriyo verildi tutmadı 4.denemede tek embriyo verildi 35 haftamız bitiyor
Elif944 cansugunes0210 hiç üzülme inan bana pozitif ol. Bende üzülmüştüm herkes 5aa falan diyenler oluyordu. Transfer gününde tamam dedim oldu sende inana o şekil.
cansugunes0210 1kediannesi maşallah benlm transfer 2 3 ay sonra belli değil henüz kistimi baskılayacaklar da bilmiyorum ya nasip inşallah tutar hayırlısıyla
1kediannesi cansugunes0210 İnşallah çok güzel olsun her şey🥰 zaman çok hızlı bakmışsın transfer günün gelmiş 🙂
cansugunes0210 December maşallah saglıkla kucağına al inşallah canım benimkü de 3aa dediler. Bakalım nasip inşallah benimki de tutar.
cansugunes0210 Elif944 inşallah teşekkür ederim buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ederim moralim çok bozuktu oturdum agladım hatta ama yorumlarınız bana umut oldu. Çok saolun hepiniz evlatlarınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah.