Meleklerkorusun Kizlar 67 kiloyum 34. Haftam l beden depend aldim ama buyukmu sizce boyum 165. Bel olcusune goreymis ama ben popomu ölçmüstüm evden cikarken 104 cm di büyükmü sizce m ile degistireyimmi???
YigitPoyrazMomm Meleklerkorusun canım paketini açıp baktın mi seninle aynı kilodayım sayılır bende daha almadim
YigitPoyrazMomm Meleklerkorusun canım paketini açıp baktın mi seninle aynı kilodayım sayılır bende daha almadim
Elifcee25 Meleklerkorusun buyuk olsa bile lastikli zaten belinize gore kendini ayarliyo sıkmaz rahat edersin.
BirazbundanBirazondan1 Meleklerkorusun 61kilo ile hamile kaldım. 74 ile doğum yaptım. Depenti l beden aldım. Hiç sızdırma yapmadı bende sezeryan oldum. Dikişlerime de zarar vermedi. Ben rahat ettim
Meleklerkorusun BirazbundanBirazondan1 simdi belimi olctum 97 cm buda 95-130 cm arasi icinmis insallah buyuk gelmez dogumdan sonra
Sumeyyealts Bende l beden aldım m küçük gelebilir diye çoğu yorumda öyle duymuştum size l olur m küçük gelebilir çünkü karnımız birden inmiyor doğum yapınca hamile göbeği kalmaya devam ediyor
Elifcee25 YigitPoyrazMomm kenarlari lastikli gibi ayarlanmiyo ama vcuduna göre oluyo yani elinle esnetrsen genisliyo direk giyersen vcuduna oturuyo. Trendyoldan falan yorumlara bak orda resimleri var zaten ne dmek istedigimi anliycaksn 🙂
YigitPoyrazMomm Meleklerkorusun kuzum bende yarın alacağım kendime l alıp orda açıp bakacam eğer iyi gelirse bi tane daha l alacam mağlum lohusa 40 gün sürüyor ne olur olmaz
Meleklerkorusun YigitPoyrazMomm ben 1 paket aldim ihtiyac olursa esim alir diye hemen evin yanindaki migrostan aliverdim
YigitPoyrazMomm Elifcee25 tamam canım tesekur ediyorum bende yarın alacağım kendime diyorum ki satın alıp markete açıp baksam çünkü 2 paket alacam hamile halimle hiç inip çıkmak istemiyorum şimdi trendyola bakarım canim
Elifcee25 YigitPoyrazMomm 1 tanede alsan yeterli bence icinde 9 tane var ama kanama zaten azaliyo o zmanda lohusa pedi rahat oluyo
Meleklerkorusun Elifcee25 lohusa pedinide gordumde normal pedden farki neki dependden sonra kotexe gecemezmiyim acaba