Seymabc Benim bebiş 4150 oldu 41 haftalık, sancı vs yok suni sancı başladılar ebe senin sonun sezeryan hiç çekme diyor, doktorlarım da istediğim için normal doğum ama zor çatın dar diyorlar bir deneyelim dediler, napcam bilmiyorum
Glcn-61 Seymabc kilosu fazla çatında dar olduğu için en sağlıklısı sezeryan sizin için çatı dar olduğu için çok zor yırtılma filan da çok olur farklı komplikasyonlarda olabilir bebek açısından ben olsam doktor ne derse onu yapardım zaten normal yapabileck olsanız doktorunuz illa ki normal önerirdi
Birrrcan Seymabc 38. Haftamdayim dün çatı kontrolüm yapıldı bana da dar denildi ve bebeğim iri bebek sizinki gibi o yüzden sezeryana karar verdik sağlık olsun gerisi mühim değil bende isterdim normali ama her şeyin başı sağlık
Kizilciksurubu Seymabc Benim de çatım dar olduğu için sezaryen doğum yaptım. İyi ki de öyle olmuş. Bebeğim kanala inememiş, baş aşağı dayandığı kemikler kafasına iz yapmış. Doğduğunda başında iz vardı boydan boya taç gibi. Normal doğurmaya kalkışsam hem ben acı çekecektim hem de bebeğim sağlıkla dünyaya gelemeyecekti belki de. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın derim. İlla da normal doğum diye tutturmamak lazım.
Birrrcan Seymabc yaa ne güzel maşallah gözünüz aydın 🥰🙏🏻 nasıldı bahsettikleri kadar zor mu bende sezeryan okacam ilk gebeliğim
Glcn-61 Seymabc Yaaa maşallah ne güzel rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eylesin 🥰
Seymabc Birrrcan şimdilik korktuğum kadar kötü değil ağrı kesici etkisindeyim ilk yuruyus de çok zor değildi gaz cikarabildim spinal anestezi oldum bebeği çekişlerini hissettim ağrı hissetmedim diyaframda baskı hissettim bebek ilk doğunca ağlamasını duydum başucuma koydular çok güzeldi normal olsaydı daha zor olurdu belki de
Birrrcan Seymabc yaa maşallah ne güzel daim olsun bu güzel günleriniz🙏🏻🥰 Bende cuma günü sezeryan olacam ilk doğumum Korkuyorumm inşallah benimde güzel geçer
Seymabc Kizilciksurubu aynen doktoruma çok güveniyorum o yüzden karar vermem çok zor olmadı dün sezeryan oldum
Seymabc Birrrcan hastane kayısı hosafıyla maden suyunu karıştırıp iç dedi bir de bol su içtim saat başı yürüyüş yaptım
Yigit_Yagiz_Moms İyi yapmışsınız sezeryan olmakla. Benim de çatım dardı açılmam hiç yoktu mecburi sezeryan olmuştum. Kuzenim de bebeği iriydi çatısı dardı doktor sezeryan dedi. Kızcağız sezeryan günü gelmeden sancıları başladı normal doğum yaptı bir anda. Yırtık yırtık oldu alt tarafı. Doğumdan 1 yıl sonra da normal doğuma bağlı komplikasyon yaşadı. Sol tüpü alındı. O yüzden herşeyin hayırlısı demek lazım