Esra-135 Kızlar ben geçen ay 30 Eylül de regl olmam gerekiyordu fakat 25 Eylül de oldum şaşırdım peki benim bu ay 25 i mi yoksa 30 u mu regl olmam gerekiyordu kafam karıştı yardım edin lütfen ?
Anne2509 Esra-135 regl takibi için bence mutlaka uygulama kullanın oraya her ay bilgileri girdiğiniz için gerçekten regl olacağınız günü sektirmiyor tabi eğer düzenli regl oluyorsanız
Esra-135 Asliiiiiiiiii42 Canım normal de 30 günde bir adet olurum ama geçen ay 5 gün erken olunca sabah kan verdim negatif çıktı yani normal regl gördüm bu ay hala olmadim ilk defa geçen ay erken oldum o kadar bu ay da gebelik istiyoruz İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNN . . . ♥️😢💓❤️🤣😊🤗💑👨👩👧👦🤰😘🤲🤫🙏❤️💓♥️
Asliiiiiiiiii42 Esra-135 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kuzum ♥️ Rabbim hepimizin sağlıklı sıhatli kucağımızı doldursun inşallah 🤲🏻 İsteyen herkese Rabbim anne baba olmayı nasip etsin hayırlısı ile
Esra-135 Anne2509 Ben düzenli oluyorum fakat ilk kez geçen ay ilk defa 5 gün erken oldum bu ay da gebelik istiyoruz İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNN . . . Bu yüzden kafam karıştı .
Anne2509 Esra-135 Allah gönlünüze göre versin inşallah ☺️ yukarıda yazdığınıza göre de 25inde olmanız gerekiyordu buna da cevap vermiş olayım
Anne2509 Esra-135 canınızı sıkmayın elbet bir zamanı vardır. Regl takibiniz için uygulama kullanmanızı öneririm ama orada hem yumurtlama günleri falan da tahmini olarak görünüyor ya hamile kalma sürecinde gerçekten işlevsel oluyor.