Babyborn Kızlar 28 haftalık hamileyim ve hala folik asit kullanıyorum sizce zararı var mı? Yurtdışında olduğumdan dolayı doktorla iletişimim yok pek dil sorunundan
Dnzcngz Babyborn benim doktorum 12. Hafta da folikasiti kesti. Mom vital diye kompleks vitamin başladı.Sadece 1 kutu içirdi ondan da . Şimdi sadece demir hapı ve d vitamini içiyorum. 22+6 haftalık hamileyim.
gayecee Babyborn benim 3. Ayımda folik asiti kesti doktorum gerçi verdği vitaminlerde de folik asit içeren maddeler var sanırım siz kontrole gitmiyor musunuz?
Dokuzayneya Babyborn 12. Haftada doktor folik asiti kesip Demir ve vitamine başlıyor zaten kullandığımız vitaminin içinde de folik asit bulunuyormuş ama bazen doktorlar devam ettirebiliyor doktorunuza danışın bence
Babyborn Dnzcngz benim doktorum ben isteyince verdi. Almanya da yaşıyorum burada folik asit haftalarına göre . Mesela benim kullandığım 13. Haftadan itibaren emzirme dönemine kadar yazıyor içerisinde folik asit, d vitamini, iyot ve b12 var .
Ufkumm Babyborn canım bence sor mesela ben taşıyıcı kan hastasıyım ondan dolayı kullanıyorum ama normalde 12. Haftada bırakılıyor
Pamugum Babyborn ayni seyleri bende yasiyorum yurtdisindaym dil problemimiz var ben bastan beri kullaniyorum suan 13 haftaligim ama devam edeceksin dedi bir dahaki kontrol 18. Haftada en az o zamana kadar devam edecm yani
Babyborn Ufkumm ahh dil olsa da sorabilsem keşke yaa . Genel baktığımda herkes 12. Haftada bırakmış diğer kontrolde 3 ocak ta . Ve o zamana da olacam 31 haftalık 🤭
Heisenberg Babyborn Bende 2 aya yakın gebelik öncesi kullandım gebelikte 10. Haftada falan kestim ama her doktor farklı söylüyor yanlışta yönlendirmeyelim🙄
Mila_01 Babyborn canım benim ablam 9 ay boyunca kullandı bende 6 ay boyunca kullandım doktor 3 ten sonra pek etki etmez dedi ama bende vardı ben devam ettim zararlı demedi ama yararlı gibi bir şey de demedi ilacım bitti bıraktım
Kyhnsnl58 Ben iki üç hafta kadar içtim midemi kötü ettiği için bıraktım. Geneli 12.haftada kesip vitamine başlıyor
ElifLeyla Babyborn benim doktorum folikasiti 12. Haftada bıraktırdı multi vitamine başlattı şimdi ona da ara verdik kramplardan dolayı magnezyum kullanıyorum
Babyborn Deletedmom2224 ayy burada ki doktor hiç öyle birşey söylemedi. Hamileliğimin başında bile folik asit için ben hatırlattım düşünün 🙄🙄
Ruyam34 Babyborn benim Doktorum 12 . Hafta itibari ile kesti balık yağı ve kan ilacı bir de d vitamini verdi onları kullanmaya devam ediyorum 23. Haftadayız
Babyborn Ruyam34 maalesef bana verilmedi. Ben kaynanamla gidiyorum doktora vitamin ne kullanabilirim dedim bi ilaç ismi verdi almadım . Halbuki kendi bilinçli olup yazmalı. Balık ysğı için sordum ona da gerek yok dedi ki yemiyorum balık
Deletedmom2224 Babyborn aslında gebeliğin sonuna kadar kullananlar da var yani bi sakıncası yok ama açıkçası ona ek demir kalsiyum vitamin gibi takviyeler de vermis olması gerekiyordu kan değerleriniz nasıl peki güzel çıkıyor mu
Ruyam34 Babyborn daha bile bile o doktora gitmenizin anlamı Yok bence herşey ortada değiştirin doktorunuzu