Babykuzucuk Kızlar tam 1 hafta önce doğum yaptım. ( sezeryan) İlk 3 gün yogun kanamam oldu. 4 gün kesik kesik sonra tak diye kesildi. Hani 40 gün kanama oluyodu. Bu normalmi ? Yokda sonra yine başlıcakmı
Nurr_22_22 Babykuzucuk başlar 40 gün durmadan kanama olmaz ara ara yoğun gelir az gelir ama geliyor benim 50 gün kadar ara ara geldi hep
MelteM2cck Babykuzucuk 40 gün kanama olmaz ki zaten 40 gün lohusa sayılıyorsun. Ben hastaneden çıkınca bir kaç gün öldüm sonra kesildi ara ara leke leke geldi derken tamamen kesildi sonra 3 ay sonra yine görmeye başladım. Uzun bir süre düzensiz gittim ve çok normal
Babykuzucuk Nurr_22_22 yani şuan kesilmesi normal dimi. Akıntı var ama kanama sıfır . Acaba dedim böylemi oluyor. Teşekkür ederim
Arassimo Ben de tam bitti kesildi derken bir anda tekrar geldi sonra yine kesilir gbi oldu sonra tekrar geldi ara ara oluyormus kanama
Babykuzucuk MelteM2cck valla hiç fikrim yoktu. Burda arada denk geliyodum hep kanama yasayanlae olmus bendemi tuaflık var acaba dedim . Teşekkür ederim. Birden kesilince garip geldi banada
MelteM2cck Babykuzucuk yok yok için rahat etsin her bünye farklı olur. Kesilirsin ara ara olursun leke olur hiç belli olmaz o sen dert etme 🌻
201520202023 12 gün oldum bende dogum yapali sezeryan benimde kanamam kesildi arada oluyo 3 4 güne bir lekelenme gibi bisey gelio normal oyle olmasi