Reyyank Heycanligebe bende öyle kiloyu sorun etmeden yiyorum sırf kilo alsın diye bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻♥️Rabbim meleklerimize sağlık sıhhat bize de dayanma gücü sabır versin inşallah
Busravezeytin Kızlar ben de 30+4teyim. Tam 30+0 da bebiş 1650 gramdı. Kaçıncı haftaya kadar hızlı kilo alır acaba ? Çünkü belli bir haftadan sonra baya duruyormuş kilo alması 🙄😊
Aysglsvm SerpilG hiç kafanıza takmayın. İlk hamileliğimde 2900 doğum yaptım normal oldu. Bunda önden gidiyor kilolu diye normal doğum yapamayabilirsin dedi doktorum. Diyet yapıyorum 😯
Elaylama Son 3 gümdür aşırılar aşırısı hareketli karnımdan çubuk gibi yükseliyor ve hiç durmuyor. Gece gündüz sağ ve soldan çubukla dürtüyor sanki. Kemikleri iyice sertleşti ondan sanırım. 33+1 🌸 31. Haftada 1800'dü. 28 aralıkta kontrolüm var. O zamana kadar badem kaşar muz her gün azar azar yiyorum. Kilosu eksik olmasın da fazlasında gözüm yok. Ben 4800 doğmuşum çünkü 😬
FatosTnrklu Merhaba güzel anne adayları 31+2 deyiz biz de minnak kızımla. 17 şubat planlı doğumu❤️ Son 3 gündür korkunç şekilde nefes açlığı çekiyorum derin nefes alamıyorum boğulacakmışım gibi oluyor. Geceleri yatamıyorum. Bu tarz şeyler yaşayan var mı aranız da? Doktor psikolojik olduğunu söyledi nefes egzersizleri verdi ama ne çare😞
_RainBow Şöyle bakıyorumda en çok şubat doğumu var sanırım 🤣benimde şubatta allah nasip ederse. 30 haftalık oldum ikinci sezeryanım olucak çok korkuyorum 🥺
Ceydahazelucar 1850 Bende aynı şekilde öğretmenim ve izindeyim suyum kritik seviyede olduğu için.İyi yönden bakıyorum Doğum öncesi dinleniyoruz siz de öyle bakın 😊
_RainBow Beriliko keşke benimde normal olsaydı ama mecburen malesef 🤗inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza