LavinsMom Merhaba annişler. Goo.n bebek bezi kullanan var mi? Kullanan varsa nasil? Şu ana kadar Molfix dusunuyordum ama bilemiyorum. İnstagramda tesadüfen karşıma çıktı. Ama olumlu ve olumsuz yorumların sayisi hemen hemen aynı.
Nurr_22_22 LavinsMom molfixten uzak dur eski hali çok güzeldi kızıma da kullandım ama yenilenince pişik yaptı bıraktık
Sevval41 LavinsMom ben ilk başta sleppy kullandım sızdırma yaptı sonra molfix pure&soft kullandım çok memnundum ama üretimi fabrika tarafından durdurulduğu için goona geçtim hiç pişik yapmadı ancak molfixe göre birazcık ince ama şuan çok memnunum ikinci bebeğimede goon alırım hiç bir problem yaşamadım
neanladinyurdagull LavinsMom goon baby turco nun yan markası yani yapım yeri aynı fabrika sadece yeni bir marka çıkartmışlar.Baby turco kullanıyorum beden bulamadım bi seferliğine aldım emiciliği güzel beğendim ama yinede baby turco doğadan dan vazgeçmem ne sızma var ne pişik ne birşey.Diğer markalara göre fiyatada uygun kaliteside çok güzel.2. Ye hamileyim yine onu stokluyorum
Birikii Arkadaşım kullanıyor 6 numara külot bez olarak geçen bana da verdi al dene diye ve çok beğendim normalde molfix veya Sleepy kullanıyorum
Aysecan0335 Sleepy almıştım ben yenidoğan 2 ay falan kullandım cılgınlar gibi altını değiştirmeme rağmen bebişimin poposu 3 kere filan kanadı goon a geçtik dünya varmış dedim pişik kremi bile kullanmaz oldum diyebilirim
Bebegimveben İlk çocuğumda goon kullandım hep çok iyiydi şimdi de goon almayı düşünüyorum olumsuz yorumlar da gördüm sızdırıyor vs diye ama beş senede bozmadılarsa o zamanlar çok iyiydi denemeye değer
LavinsMom Nurr_22_22 molfixin mavisini evet kotuluyorlar ama krem rengini beyeniyor herkes ama o da pahali sanki. İyi olsun pisik yapmasin istiyorum ama yine de bizde bir laf var biraz yorgana gore ayak uzatmaliyiz 😄
LavinsMom Sevval41 oylemii o zaman bir tane alip denerim hic stok falan boyle seyler yapmayim. Deneye deneye bakicaz artik hangisi iyi gelirse
Nurr_22_22 LavinsMom aynen ben primaya gectim biraz zorluyor beni ama bize iyi gelen bez de o oldu indirimleri takip ediyorum napim🤷🤷🌸
LavinsMom Nurr_22_22 evet pahali olmasi cok sikintili . Bakiyorum bebek var onlem falan cok iyi geliyor bebek var poposunu pisik yapiyor. Biraz pahali olunca kalitesi daha iyi oluyor falan ondan baslarda riske atmak istemiyor insan
Nurr_22_22 LavinsMom sleepy deneyebilirsin o da güzel bez ilk doğduğunda kullandım ama kalıbı biraz dar o yüzden bıraktım
LavinsMom Nurr_22_22 galiba ilk molfixsin kremi yada prima ile baslarim sonra gecerim arada bir deneyip. Korkuyorum ya popisi pisik yaparsa diye ilk zamanlar hassas oluyor
LavinsMom Nurr_22_22 aslinda bizim ulkede prima yok galiba artik. Direk pampers var o da fiyat ucuyooor 😄 molfixin kremide yok trendyoldan baktim ordan alabilirim yalniz. Burda bi tek uygunlardan huggies var bide molfix. Pampers almis basini gidiyor zaten.
LavinsMom neanladinyurdagull baby turco icin bedenler kucuk diyorlar . Goon icinde buyuk. Siz kullanmissiniz ikisinide . Boyle birsey varmi
Nurr_22_22 LavinsMom migros carfursa da var aslında Prima ben oralardan alıyorum ama sizin olduğunuz yerde var mı bilmiyorum
neanladinyurdagull LavinsMom bence ikiside aynı küçüklükte.Baby turco da her zaman kullanmamız gerekenden bir numara büyük aldık bu yüzden doğduğunda çok az 1 numara kullanıp direk 2 ye geçeceğiz