Arkadaşlar en başından beri doğum hikâyelerine merak saldım hemen hemen hepsini okudum kendi dogumumu hep göz önüne getirip durdum acaba nasıl olacak nasıl doğacak bı sıkıntı olacak mı olmayacak mı sorular hep aldı başıni gitti şimdi kendi doğum hikayeme geleyim 23 Ekim gece 2de beş dk da bir sancılarım başladı takip ettim bir süre sonra eşimi uyandırdım bebek geliyor sanırım dedim hemen giyindik hastaneye gittik ebe açılmama baktı açılmam yoktu sonra eve git bı güzel sancılarını çek suyun vs geldi mi durma gel dedi neyse eve gittik sancım hala devam ediodu sürekli odanın evin içinde gezip durdum hareket yaptım açilma olsun die uykusuz ve sancılı geçen bir geceden başka bişey gelmedi tabi elimden sabah hala aynı acıyla devam ettim gune gezdim yürüdüm iş yaptım sırf açılma olsun die sonra işte akşama doğru nişan geldigini fark ettim TM dedim bu sefer kesin bugün doğum olur dedim ama yine sancılı bir şekilde güne devam ettim sadece daha bı saat geçmeden suyum gelmeye başladı yavaştan hemen eşimi aradim geldi hastaneye gittik doğumun başlamış dedi bol bol yürü dedi ebe yürüdükçe yürüdüm neyse 25 Ekim sabahı hastaneye gittim sabahtan açılmama baktılar suyum o an tamamen boşaldı daha sonra işte gezinmeye devam ettim saat akşam 6 gibi doktorum geldi alttan muayene etti baktı ki pelviks kemiğin dar biraz dedi normal doğum olabilir yine de dedi neyse doğuma alındım zamanı gelmişti çünkü artık dört ebe iki doktor ne yaparlarsa yapsınlar bir türlü dogurtamadilar beni çok canım yanıyordu ve onların işini çok zorlaştırıyordum çocuk içerde kalp atışı yavaşlamış bir şekilde duruyor benim artık acıdan ıkınmadan takatim kalmamış doktor hala ıkın ha ıkın olmuyo doktor hanım sezeryan istiyorum diyorum yok dinlemiyor çocuğu kaybediyoruz diyorum yok normal doğuma ısrar edip durdu üç saat boyunca öyle devam ettik ama hiçbir faydası olmadı doğuramadim ıkınmadan dolayı bebeğin kafası şişmişti daha da zorlaştırıyordu doğumu artık yalvar yakar bir şekilde sezeryana ikna ettim yarım saat dahi sürmedi doğumum çok ta güzel geçti aklım olsa onca sancimi çekmez ilk pelviks kemiğin dar dediklerinde direk sezeryan isterdim de işte nerden bilcem normal doğumun beni mahfedecegini bebek ve benim için en hayırlısı sezeryan olmaktı ve oldum şuan çok ta iyiyiz ikimizde iyiki doktorları dinlemedim normali zorlamadim yoksa ikimize de zarar gelebilirdi hikayem çok uzun oldu kusura bakmayın ama çok zorlu bir süreç oldu benim için