aminehumamoms Hareket ederken kalkarken otururken falan vajinamda ağrı oluyor sizdede oluyormuydu bu haftalarda doğumamı hazırlanıyo vücudum
Melonicka aminehumamoms çok normal , rahminiz bebekle birlikte büyümeye başlıyor. Bu sebeple vajinada baskı ve ağrı hissetmeniz çok doğal. Merak etmeyin kötü bir durum değil
Ulkuuuu Onu bilmiyorum ama bende iki bacak arası kemiğim de sağa sola dönerken ağrım oluyor Özellikle geceleri sebebini anlamadım
Ulkuuuu aminehumamoms 34+3 um ben Doktoruma söyledim magnezyum eksikliği mi dedim bilemiyorum dedi Yaklaşık olarak bir aydır bu var bende Belkide vücut hazirliyordur kendini bilemiyorum
aminehumamoms Ulkuuuu magnezyumun etkisi çok bende yeni kullanmaya başladım sırt ağrılarımı biraz azalttı
Hilal_blc aminehumamoms asko benimde oyleydi 31 de 2 hafta sürdü kontrolde dogum sancilarmdan dolayi agriyormus serum taktilar ciger gelistirici vurdular gecti agrisi erken dogum riski getirmis meger doktora mi gitsn acaba
27mart aminehumamoms salıya randevu aldım haftaya kadar bekleyemicem sanırım annemler erken doğum riski olabilir bekleme hiç riske atma git için rahat etsin dediler uzun sürüyorsa sende git mutlaka