Yagmur75 Kızlar 29+3 hamileyim eşimde midye getirmişti bana 7 tane falan bende yedim sorun olur mu acaba yiyen varmı yiyilmez falan diyorlar arada kaldım 🫠🥲😅👼🏻
nurcan05 Yagmur75 yenmez normalde bende yerdim hamileyim diye yemiyorum 7 taneden bir şey olur mu bilmiyorum
caglakorkmaz Yagmur75 İlk gebeliğimde 1-2 tane yediğimi biliyorum, severdim de. Sonra mikroskop ile incelendiği bir videodan sonra hiç yemedim ve sanırım yemeyeceğim🫣
anneyimmbennn Yagmur75 Bir seferden bir şey olmaz hayatım benim de çok canım cekince yemiştim bir daha yememeye çalış iyi değil çünkü ❤️
Glcn12 Yagmur75 benim eşimde bir kaç kez getirdi bende çok severim midyeyi yedim ama çok aşırı değildi zaten
Minikperi Yagmur75 ben midyeden zehirlendim hamileyim ve 2 gün hastanede yattım inşallah size bir şey olmaz. Yine de tüketmemeye çalışın aşırı pis nir ortamda yapılıyor görseniz mideniz bulanır 😖
Tugcetarar Yagmur75 ben ilk 3 ay o kadar aserdim ki 30 taneden fazla yemisimdir 1 hafta icinde hicbisey olmadi onermiyolar genelde ama suan 7 ayin icindeyim bebegim gayet sağlıklı doktorunuza danisin siz yinede
buketpoyraz Yagmur75 ben yemiştim bişey olmadı ikinci gebeliğimi de bilmeden 2 gün üst üste dolu dolu yedim 😂😂 Yinede siz dikkat edin
Sadeceanne2 Yagmur75 😄🤣😄yemişin anacım daha ne vicdan yapıyon. Dip te yaşayan canlı olduğu için civa daha fazla var deniz ürünleri. Çeşitleri arasında bazı balıklar da öyle yenilmemeli