anneyimmbennn Kızlar doğum sonrası için pijama takımı alan oldu mu oneriniz var mı? Lohusa takımı istemiyorum ama emzirmeye uygun normal pijama takımı
2kucukbebis anneyimmbennn LCW markasından önü düğmeli normal pijama takımı aldım ben çok rahat ettim tavsiye ederim.
Baahar4549 anneyimmbennn Nisanca markasına bakabilirsiniz Trendyoldan. Gerçekten çok iyi çıktı benimkiler 4 takım aldım gebelik ve sonrası için bayılıyorum
Canann1601 anneyimmbennn LCW dan aldım bunları kumaşları da çok güzel. Elbisenin her iki omuzu düğmeli emzirme ozellikli doğum sonrası emzirmek için gayet pratik olacak benim için. Pijama takımı da çok esnek hafif
Tugcetarar anneyimmbennn trendyola likapa lohusa pijama takimi yazin ben ordan 2 takim aldim yikadim utuledim mis gibi % 100 pamuk dogum sonrasi evde bile kullanilir asiri kaliteli
busraayksll anneyimmbennn mağazadan deneyerek al kalıplar değişiyor mağazada deneyip sipariş de verebilirsiniz
2kucukbebis anneyimmbennn internetten almıştım hamile pijama takımı olarak değil normal pijama takımı olarak aldım
Enas2365 Ozgerkan ben de hem gecelik hem de pijama aldım emzirmeye uygun gerçekten çok kaliteli çıktı fiyatına göre
Ulkuuuu LCW den alın indirim kuponuyla hem uygun hemde yumus yumus Ama aldığım diğeri bir tık sertti ama rahatti