bdenerigokce 36+4üm özellikle bebek hareket edince sanki bişeyler geliyor foş gibi bişi değil akıntıya benziyor ama nasıl ayırt edebilirim sizce?
Busakturk bdenerigokce su şeffaf bildiğimiz saf su gibi olur ve çiş yapmıs gibi iç çamasırınız ıslanır akıntı renkli ve daha katıdır
AleynaResul bdenerigokce akıntı bu haftalarda daha sıvı olabiliyomuş ben öğrendim özellikle 30.haftadan sonra😃
bdenerigokce Betustrkmn peçete ile sildiğimde sanki kesik kesik geliyor ama oturduğumda akıyor gibi hiç çözemedim ya
Busakturk bdenerigokce akıntı ıslaklık oldugu yere verir ama akıntı kenarları fazlasıyla genis su ise sanmıyorum bilemedim
bdenerigokce Busakturk akıntı gibi geldi, yArın yine kontrol edicem, randevum Salı Zaten sızıntı geliyorsa da hemen doktora gitmek iyi değil dimi beklesem daha iyi nişan yok açılma belki daha olmamıştır sancı yok
Busakturk bdenerigokce eger su sızıntısıysa kesinlikle takip gerek çünkğ bebegin yasagıdı su azalır ve bu tehlike ama dikkat et bakalım bildiğimz su gibi birsey mi Akıntıyla en büyük ayırtı normal içtigimiz su gibi sıvı ve berrak
AleynaResul bdenerigokce benim paşa aşırı hareketli olduğu için sağolsun şüphe bırakmıyo bende sadece kilosu için gidiyorum kilo almıyo sıpa utanmasa 1 kilo doğcak😂
bdenerigokce Busakturk yarın bi bakıcam, geçenlerde yine böyle hissettim. Doktorum foş diye gelirse su dur akıntı ile beraber berrak ise su değildir dedi o yüzden bilemedim
Minikperi bdenerigokce onu eczaneden alacağınız bir kit var onunla bakıyolar. Yalnız bu durum basit bir şey değil. Eğer gelen suysa hastaneye gitmeniz gerekir bebek enfeksiyon kapabilir. Emin değilseniz hastaneye gidin.
Busakturk bdenerigokce hayır söyle evet foş diye de gelebilir ama kese de yırtık olursa yavas yavaş sızıntı gibi de gelebilir arastırın arkdasımdsda öyle oldu patlayınca foş diye akar ama bi yırtık delik olusunda yavas yavas