Fatmanuray_0610 Kızlar 23 haftalık hamileyim hatta 24de giricem çocuk böyle rahme vuruyor gibi anlamıyorum orası öyle bir atıyor ki yerimden hoplatıyor beni resmen acı yok sadece işte biri vuruyor gibi yaşayan bilgisi olan var mı
Ankara-58 Fatmanuray_0610 malat gelisi olabilir cnm ondan ayaklarını aşağıda hissedersiniz hareketlerini
Beyzab95 Fatmanuray_0610 evet canım bebekler sürekli anne karnında yer değiştirirler bende çarşamba günü gittiğimde aşağıdaydı ayakları zaten hep oralarıma vuruyor ☺️ ondan 2 haftaki önceki randevumda kafası aşağıdaydı sürekli yer değiştirirler aşağıda ayakları oraları tekmeliyor ☺️
Egemoms1303 Fatmanuray_0610 ya kız hep altta oynar diyorlar sizin ne doğru mu merak ettim de 🤭 Bizim oğlan makat geliş şuan da orda ayakları ondan 28 haftalık 🥰 iç gıdıklayıcı değişik bir şey 🙈
A12_S07 Fatmanuray_0610 aynısı bende de var doktor ayakları aşağı doğru dedi normal vurması dedi alt bolgemi rahatsız ediyor ama maalesef yapacak birşey yok
Egemoms1303 Ankara-58 evet ya hayırlısıyla inşallah canimm gün içinde gözle görünecek şekilde dönüyor 🤭
LamiyaCetinkaya Fatmanuray_0610 23+1, benim de bazen öyle oluyor, bazen ayağı çıkacak gibi panik oluyorum 😂 ama bizimki baya oynak çıktı, ayakları bir aşağıda oluyor bir yukari çıkıyor 😀