Hazalsly256 Bugün çatı muayenesi oldum doktorun eldiveni kan olmuştu daha sonra eve geldim ve duş aldım doğum nişanı adı verilen kanlı akıntı geldi bebeğim çok hareketli ama hiç sancım yok ne yapmalıyım
Birrrcan Hazalsly256 geçmiş olsun bende bugün oldum ama kanama olmadı bende sadece sancım.var. doktorunuza dediniz mi peki
Elahh14 Nişan olmayabilir bende siz gibi sandım 37. Haftamda çatı muayenesi oldum sonra leke geldi nişan sandım ama değilmiş 39. Haftamda tekrar alttan muayene oldum aynı şey yüne geldi muayene kaynaklı bi akıntı o korkmayın bence
Rumyy07 Hazalsly256 valla ben 10 gün oldu ilk geldi sonra patca parça gelmeye devam etti ama herkeste degisiyormus 2 gün içinde doğum yapanda var 1 hafta bekleyende
Elahh14 Hazalsly256 aynı benimde öyle oldu jöle gibi bişey kahverengimsi çok garip bi akıntıydı ben ilk olduğunda tedirgin oldum direk nişan sandım doktorada yazdım ağrın yoksa sıkıntı yok dedi 39. Haftada tekrar alttan muayene olup tekrar aynısı gelince nişan olmadığı anladım
Elahh14 Hazalsly256 ayy hatta çok sevinmiştim nişanda geldi doğumum yakın diye şuan 40. Haftamdayım sancı yok açılma yook oylecee bekliyoruz😂
Hazalsly256 Elahh14 çok enteresan bir olay ya birde ilk gebelik olunca hiç bişey bilmemek allahtan sizler varsınız da bilgi ediniyoruz birer birer
Yagmurr1 Elahh14 nolacak peki bu haftanda da gelmezse 41 de seseryan mı yapacak acaba bende 39 olucam da nst fe sancım da çıkmıyor açılma da yok normal doğum bekliyoruz hala
Elahh14 Yagmurr1 biz 41. Haftaya girişe kadar bekleyecez eğer hala kendi sancınla gelmezse suni sancı vereceğim dedi doktor 41 den sonra beklemek artık riskli dedi o yüzden 41 e kadar bekleyecez dahada gelmezse suni verecek doktorumda çok istemiyor bende istemiyorum inşallah suniye gerek kalmadan olur dua edelim birbirimize
Elahh14 Hazalsly256 gerçekten çok zor bişey benimde ilk gebeliğim herşeyde ne olcak nasıl olcak insan tedirgin oluyor