Tug_34 2 doktor kız, 2 doktor erkek, 1 doktor bacak arasında oordon var göremiyorum dedi 😂 😂 kafam karman çorman
Gamzeramo Tug_34 pipisi olabilir benim oglusumda böyle usg fotosu var ama bana basta da dedj kordon olabilir diye snra bariz gosterdi minnosum
guzelanne01_ Tug_34 bence değişmez canım oğlumu atim bak aynı🫣 ben alışverişimi 30 haftamdan sonra yapmıştım bir kaç şey almaya başladım🫣
guzelanne01_ Tug_34 bizim doktorumuz 18 haftamda net erkek dedi 12 haftamdada başka doktora gitmiştim %99 erkek demişti
iremnur_17 bu da bizim 16. Haftada ki resim kesin erkeğiz ☺️ sizin ki bir tık bacaklardan uzak gibi geldi ama yine de detaylıyı beklemeniz de fayda var ☺️
Sematurann Tug_34 bnmkide aynı böylee ben gördüm dedim doktora yanıladabiliriz dedi ama defalarca baktık doktor da paşa dedem falan diye espiri yaptı. Bence erkek buda sağlıcakla gelsinler inşallah 😇
2512tugbaclk Kordon öyle olmaz bende bu konudan çok muzdariptim🙃 detaylıda gözlerimle görünce anca inanabildim ama pipi bence o hatta işiyor gibi durmuş🤣
Tug_34 2512tugbaclk evet ya ucunda da ince bi çizgi var 😂 o yüzden acaba o devam eden ince çizgi kordon mu dedim 😂
Nursl123 2512tugbaclk bende öyle gördüm 😂 bence de erkek iki erkek bebe annesi olarak aynen böyle gözüküyorlar ultrason da çok denk geldik🤓
Alwayshope Tug_34 aşkım yüzde yüz pipi üç erkek bebek ultrasonyndan sonra o kadar net konuşuyorum hatta çiş bile yapıyor sanırım😂😂
Eda3838 KuzeyinAnnesi10 Zeynep_ze inci_tanesi 1cocuklumom Alwayshope kzlar bana bi yorum yapar mısnz Kordon mu pipi mi yoksa bebek yan profil mi bu
Kubraakgn0 Alwayshope Bizede %80 erkek dedi ama kordonda olabilir dedi detaylıya yönlendirdi 2 hafta sonra kesinleşir dedi bence erkek gibi ama siz ne düşünüyorsunuz 😂
reyhan03K Alwayshope canim bana bı bakar mısın 18 haftadayiz öğrenemedim arkası dönük isaretledigim yer pipi mi kordon mu