Rabiaunal Kubra66 merhaba. Canim bizde 13 aylik evliydik öğrendiğimize ama ilk baslar istemedik .d tam istedikten 6 ay sonra oldu bizimki de ben çok stres yapmistim sen stres yapma ama cunku seni cok etkiler
Bluedreams Kubra66 bizim 2 yıl sonra oldu, hala düşünmüyorduk supriz oldu. Biraz daha beklemeni öneririm eşinle vakit geçirin, gezin tozun, tatile gidin filan çocuk olunca bu kadar özgür olunmuyor nacizane tavsiyem:))
sydtns Kubra66 merhaba benimde 5 ayım bitti biz istediğimiz için bir kaç ay olmayınca herhangi bir sorun olup olmadıpını öğrenmek adına doktora gittik. Bir sorun olmadığını söyledi bebek planladığım içinde folik asit takviyesi verdi. Hem için rahatlamış olur gitmende bir zarar yok
Deletedmom34 Kubra66 Evliliğimin 2.ayın da hamile kaldım canım. Düşük yaptım 3 ay sonra yeniden hamile kaldım
mugece ben ilk bebeğime evliliğin 4. ayı hamile kalmıştım.. 2 ay denedik olmadı. Hiç beklemediğim bir anda olmuştu :)
Gulhan2692 Kubra66 2yıllık evliyim 1bucuk yıl sonra hamile kaldım. 6.ayimizda rutin kontrol amaclı gitmiştim sadece. 1 yıl dolunca düşünmeye başlamıştık 1yil 5ay olunca doktora gitmiştim, regl döneminde gel hormon testi yapalım bi sorun olabilir demişti o ay regl olup hastaneye gidicem diye beklerken hamile oldugumu öğrendim ❤ hatta regl olacağıma o kadar inanıp bekliyordum ki 8 gün geçtikten sonra test yapmıştım😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rutin kontrol amaclı gidebilirsiniz doktorum bana 1 yıl dolmadan çocuk için herhangi bi test yapamam demişti. Inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız
Bisaniye Kubra66 4. Ve 6. Yıllarında :) önce 6 ay deneyin olmazsa gidin tabi sen öncesinde gidip kan testi vs yaptırabilirsin eksik vitaminlerini tamamlamak için 😊