Kahverengi Kusmaktan sesim kısıldı ilkez başıma böyle birşey geliyor ne yapacağımı şaşırdım pastil kullanıyorum ılık süt içiyorum başka öneriniz varmı.Bide boğazım değil boğazın alt bölseninde sorun var gibi hissediyorum
Hopefulmom Kahverengi benimde kusmaktan halim kalmıyordu prilam sayesinde kendime geldim böyle acı acı kusuyordum hatırladıkça bile kötü oluyorum
Azra8Engin Kahverengi aynı şekildeyim tuzlu ayran (yoğun kıvamlı yap yoğurdu bol olsun) ekşi yeşil elma bunları denedim iyi geldi sürekli olarak kullanınca bunlar da çıkıyor bilgin olsun 2 3 gün rahatlarsın ama 2 3 gün tüket belki sana daha iyi gelir
Nur321 Kahverengi ilk hamileliğimde 3 ay yemek su bile içemiyordum çok zayıfladım koku hassasiyeti mide bulantısı hat safadaydi şimdi 5 haftalık hamileyim yine aynı şeyleri yasiyacam diye çok korkuyorum hadi ilkinde yattım ama şimdi bir de kızım var mecbur ayakta olmam lazım Allah yardımcınız olsun bu günler zor ama öyle böyle geçiyor 🥺
Kahverengi Hopefulmom prilam içsemde kusma oluyor ilk hamileliğimde hiç böyle değildi ilkez başıma geldi
Hopefulmom Kahverengi az az ve sık beslenmeyi deneyebilirsiniz elma yiyebilirsiniz birde yoğurt ve haşlanmış patates ben bunları yerdim hatta patates haşlayıp içine sumak dökün iyi gelir bana bir nebze olsun iyi geliyordu
Nur321 Kahverengi her hamilelik farklı oluyor ya inşallah uzun sürmez ben çözüm bulamamıştım sadece koku için burnuma pamuk tıkayıp gezeliyordum onu tavsiye verebilirim koku hassasiyeti için 😌
Mucizeeeee1 Prilami gece yatmadan once 2 tane icerseniz daha iyi etki ediyor diyer turlu bir ise yaramiyor
Mucizeeeee1 Azra8Engin sabah aksam bende iciyordum hic bir etki etmiyordu zaten daha sonra doktor yatmadan once iki tane icmemi soyledi o biraz fayda etti diger turlu artik vucudumun susuz ve besinsiz kalmasindan dolayi hastanede yatiyordum surekli serum takviyesi veriliyordu
Hopefulmom N-23 doktorunuz söyledi mi nasıl kullanacağınızı ben sabah aç karnına içiyordum uyanınca gün içinde iyi oluyordu günde bir tane kullanıyordum ama siz doktorunuza veya eczacınıza sorarak kullanın ☺️