Haticeanneeeee Kızlar doktorum kan istedi sonuçları daha göstermedim kendim bakayım dedim iki sonucum yüksek onda da çok kötü şeyler yazıyor internette başına böyle şey gelen var mı
Liv3652 Haticeanneeeee fibrinojen bende de yüksek çıktı hep hatta hastanede beklerken mesaj gelmişti değerde sorun var tekrar vermeniz gerekiyor diye doktorun yanına gittiğimde yok o değer hamilelikte yüksek çıkar zaten vermene gerek yok demişti
Mavi-koltuk Haticeanneeeee her referans dışı kötü birşey değil kiiii….. beta hcg değerinde de böyle kırmızı ve değer referans dışı yazıyor ben de olumsuz sanmıştım ilk hamileymişim 🫣🫣😅😊
Ebruu25 Haticeanneeeee Korkulacak bir şey yok bende de yüksek çıktı bu değer daha önce o virüsü geçirdiğin anlamına geliyor kuzenim hemşire ona sormuştum bende bana öyle demişti
Haticeanneeeee Btlgndz değer normal değil canım internette çok kötü şeyler yazıyor böyle başına gelen var mı diye yazdım içim rahat değil ilk test bulaşıcı hastalık yazıyor bebeğe de geçer yazıyor ikinci test inme ve kalp krizi riski yazıyor
Btlgndz Haticeanneeeee ben normal zannettim inşallah kötü bişey yoktur rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻