Serenayozn Bana doktor bırak filan demedi hiç, 7.ayımdayım içiyordum her gün bir kac yazı gordum sordum doktora, bırakın demiş ben sorunca
Dogan-ca29 Serenayozn folik asit destekli multivitamin olmasın senin kullandığın canım. Folik asit ilk 3 ay kullanılıyor ama multivitamin doğuma kadar kullanılabiliyor
mervemurat16 Serenayozn vinalac falan mı içiyorsunuz içinde multivitaminde var ben onu kullanıyorum doğuma kadar dedi doktor
Meralll002 Serenayozn ben sadece 3 ay kullandım folik asidi. Sonra doktorum bırak yiyeceklerden vitamin almaya çalış dedi Multi vitamin önermiyorum dedi.eger yiyeceklerden almiyosan yiyemiyosan multivitamin vereyim dedi ben istemedim meyve sebze tüketiyorum yeterince . İlla ilaca yönelmeye gerek yok bence ki doktorum da aynı düşüncede
Dogiskoomom Bende 29. Hadtadayım hala kullanıyorum ve doguma kadar da devam dedı doktorum. Dosmax folın takviye edici gıda diye gecıyor.
emrekedi Dogiskoomom doğum yaptınız mı? sağlıklı mı her şey? bana da verdi ama içinde 400 mq folik var endişe ediyorum