Dilek2134 Acaba devlette daha önce doğum yapan var mı nasıl orası bazı devlet hastaneleri özel gibi çok iyi oluyor temiz
25merve Dilek2134 ben son doğumumu yapalı 10 yıl oldu o zaman daha yeni geçmişti kadın doğum ve çocuk bölümü yeni hastaneye o zaman güzel temizdi şimdi nasıldır bende merak ediyorum açıkçası
Kiwitoveannesi Dilek2134 bandirma devlet hastanesi gerçekten çok pis hemşireleri çok fena hemen tersliyorlar çok büyük burunlular
Mrvizmrli Dilek2134 şans meselesi bence benim arkadasim iyiydi dedi ebelerlede sıkıntı yasamadim dedi odada ikinci kisi gelmedi dedi
Dilek2134 Kiwitoveannesi ayyy inşallah öyle olmaz artık kısmet neye nasıl olacak göreceğiz son zamanlar
Mrvizmrli Arzuanne evet ya ne yazık ki ama yapalım ya instadan falan bir takipleşelim meydanda falan buluşalım gün falan yapalım ay sıkıldım valla bu ne zaman geçmiyor resmen
Mrvizmrli Dilek2134 ben 7 senedir burdayim ama benimde okuldan 3 4 arkadaş dısında yok oyle tanıdık falan çevre onlarda dışardalar şimdi gorüşüp oturup sohbet etmeye kimseyi bulamiyorum 😄
25merve Mrvizmrli bi tek ben büyük olabilirim bu kadar malum benim 3. Sürpriz bir bebek olunca yaş büyük 🤣
Mrvizmrli Dilek2134 ben sağlık sigortasi yaptirdim Allahtan 7.5 verdim ne muayene parasi ne dogum parasi vermiyorum cok sukur yoksa bu paralara nasil dogum yapacaktim bilmiyorum
Karahaninannesi Mrvizmrli nasıl yaptırdınız saglık sıgortasını benım sıgortam yok ucretlı gözüküyprum doktora bende yaptırırım bılgı verırsenız
Dilek2134 Mrvizmrli Bende İhsaniye mahallesinde oturuyorum canım Ünal sitesini duydun mu bilmiyorum oradayım karşımızda canbay anaokulu var hemen
Mrvizmrli 25merve geçmiyor ya gerçi doğumu düsündükçe geçmesin diyorum o ayrı mesele bir yandan da hemencecik görmek koklamak öpmek istiyorum araftayım resmen 🤣🤣