Aaa122 Haftadayız bugün kontrol de bebeğimin kilosu 1.750 çıktı önden gidiyormuş sizce çok mı bu haftalar da olanlar sizin ne kadar
Blueberry0 Aaa122 29+6 bende bugün gittim 1.708 gr kilosu bana uyumlu dedi açıkçası bilemedim. bana da iri gelmişti halbuki😀
AleynaResul Aaa122 ben en son 27 haftalık diye gittim 28+3 müş meğer 1.250 ydi kilosu şu an 30+3 üm inşallah kilo almıştır bende almadığım için doktorum kasım ayında 2 kilo almış olarak gel dedi boyu da 35 cm ama uzun bi çocuk beklemiyorum ben anne baba minyonuz çünkü 😃
gulcanak02_ Aaa122 ben geçen gittim 30+4 te 1730 gram 40 cm di gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi banada az geldi sanki yada ben beklentimi yüksek tuttum
Aaa122 Kediannesi1 sizin belki ikiz olduğu içindir valla ben tek gebelikte bile suan nefes alamıyorum siz nasılsınız
Kediannesi1 Aaa122 nefes alamamak hareket edememek tuvaletten cıkamamak gibi problem var bir de ikiz olduğu için 24 saat bir hareket var tekme dönme hareketleri 😀
Sevinc_1998 30 haftadaki anneler bende 30 cu haftadayim karnımın aşağısında ara sıra ağrı sancı gibi şeyler oluyor sürekli ve şiddetli değil ama normal mi acaba? Ve bu haftada Servikal uzunluk ne kadar sizde ?