reinamm canım pişmanım diyemem değilimde diyemem doğum konusu üzerine düşünmeyi bıraktım 😁😎 ha normal olsun istermiydim elbette... ama şöyle deyim ameliyathaneye girdim sohbet muhabbet ekiple gayet relax sonra anestezist geldi iğne yapılacak bana yat şimdi popondan bacaklarına sıcaklık inecek dediler ben bunu hisseder hissetmez ağlamaya başladım... odaya çıkana kadar ağladım... 😂 her anında başka bişey için ağlıyordum acıdan falan değil korku en büyük acı... yani aslan gibi görünsemde kedi kadar korkağım😁 doktorumda beni çok iyi tanıyor vizite geldiğinde eşime demişki bak şimdi izle ben karnına dokunmadan karın ah dicek... tabi 2 dk sonra ben acılar içindeyken odada bir kahkaha koptu🙄🤔 yani bunu bile kendime büyük başarı görüyorum tüm normal doğum yapan anneleri kutluyorum... benim normal doğum yapabilmem için kendi iradem dışında dışarıdan pro bir desteğe sürekli pış pış a ihtiyacım var ki bunu kimse çekmez... sezeryanda bile bana ne ağlıyosun dedi kadının birisi inan içerledim bide ona ağladım😁 yani sezeryanın şu zorluğu var diyemicem normali bilmiyorum çünkü perşembe günü doğum yaptım 1 haftada toparlandım diyebilirim ilk günden beri ayaktayım ama dipçik gibi olma mevzusu😂 öyle işte canım... bundan sonrası için dileğim bebeğimin sağlığı sütümün devamı huzurum...budur...♡