066 Arkadaşlar gebelıkteen alakasız bir durum ama erkek kardesımın kız arkadaşının aılesı tanışmaya gelecek akşama ıkramlık olarak neler yapabılırız ben yaprak sarması gelın pastası börek düşündüm başka ne olabılırr
Blueberry0 066 kısır, patates salatası, kek, Makarna salatası bunlardan bir tanesini yapsan yeter bence 4 çeşit oluyor 🥲🤣salata tarzı hafif bişi yap yani onu demek istedim 😅yeter daha ne olsn
myangelson 066 geçen gün misafirim geldi onlara ağlayan pasta, Starbucks kurabiye, sarma, mercimek köftesi yaptım fikir olsun 😅
066 Blueberry0 elmalı kurabiye olmaz demı canım onlar baya yapmışlardı annemde pek bükmez tatlı ısı bana kaldı
Blueberry0 066 Yorma kız kendini bi tane hafif salata tarzı bişey yap börekle felan iyi gidiyor 😅 Bide kurabiye oh bitti
Birannis Kısır patates salatası falan bence gereksiz olur . Sarma Ağlayan kek Açma veya peynirli poğaça 1 de kurabiye yeterli yani fazla bile aslında ama onlar baya yapmış dediğiniz için bunlar yeterli olur
Efnanefnan 066 patatesi haşla kup kup dogra Yogurdu 1 diş kucuk sarimsakla ve mayonezle karistir Yarim bağdan az dereotunu ince kıy Kornişon tursuyu dogra Mısır koy Tuz 1 cimdik karabiber ekle Iyice karistirip minik kaseye koyup servis yanaginin kenarina koy Immm missss Dene ve görr 🤩😋
Efnanefnan 066 hayir canim normal kaseye koy veya buyuk salata tabagina nasil servia etmek istedigin sana kalmis