Scelikler Kızlar 3 yıl önce ilk gebelikte kürtaj oldum patolojide temiz çıktı.bugün test yaptim hamileyim yarına kan vericem ilkinde kürtaj olup sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı çok tedirginim deneyimi olan varsa dönüş yapar misiniz
meeloos-01 Scelikler ilk gebeliğimde düşük yaptım sonrakinde kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü kese var bebek yoktu yasa gereği son haftasına kadar bekledik oluşmayınca kürtaj oldum ve kürtajdan 4 ay sonra çok şükür hamile kaldım. Rabbimin izniyle Bugün 28 haftalık olduk çok şükür
Busra41-46 Scelikler aralık ayında ilk gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım Şuan 4 aylık hamileyim ve şükür herşey yolunda gidiyor sadece korkma herşey olacağına varıyor önemli olan kendini strese sokmamak ☺️
meeloos-01 deryaPolat0904 Hamileliğe dair sadece adet gecikmesi olmuştu. Boş gebelik ise kasık ağrısı düzensiz kese ve lekelenme bunlarında dışında birşey yoktu
Aslicetin Busra41-46 benim de kalbi durmuştu 8 haftalıkken suan yine hamileyim 7 haftalık size ilaç verdiler mi suan ki gebelik için aynısı olmasın diye
deryaPolat0904 meeloos-01 benimde bugün kahve rengi lekelenmem oldu bugün tam 6 haftalık kese var düzgün dedi doktor haftaya kalp atışını duymamız lazım dedi bende korktum boş gebelik olur mu diye
meeloos-01 deryaPolat0904 lekelenme genelde oluyor progestan verdi mi ? ben 7 haftalık gittim şuan ki hamileliğim de kalp atışını dinletmedi 8 haftalıkken gel dedi. İçini ferah tut Rabbimin izniyle sağlıklı olduğunu öğrenirsin
Newmommyy Aslicetin ben de aynı şeyi yaşadım. Öğrenir öğrenmez tedbir olsun diye aspirin verdi. Sonra biz dayanamadık ve genetik test verdik pıhtılaşma çıktı. Öğrendiğimden beri de iğne vuruluyorum. Yaklaşık 8. Haftadan beri.
Busra41-46 Aslicetin başta vermedi doktor sonra çok az bir kanamam oldu ilaç verdi 10 gün falan kullandım bıraktırdı sonra herhangi bir sorun olmadı şükür ☺️
Gamzeramo Scelikler ben dusuk yaptim gecen sene canim 5 haftalikti heralde cok yeniydi kanama yoluyla atmistim kurtaj olmadim hic herhangi gibi bi ilacta kullanmadim suan 22 haftalık hamileyim dün detayliya girdim şükür hic bisey cikmadi bebegim gayet saglikli suan tekme atiyo 😂😂 siz gönlünüzü ferah tutun
Nslhn_dyg Scelikler tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım boş gebelik kürtajı oldum 10 ay sonra spontane kimyasal gebelik geçirdim ve kimyasaldan 2 ay sonra çok şükür hamileyim 17+5 günlük