Bebekbeklrkn Kızlar artık 24. Haftaya girdim 640 gram dedi ama bana kilo yapmayan faydalı bebeğe kilo yapcak şeyler yemek istiyorum bilginiz varsa öneri alabilir miyim 🌸💐
Snmlsn Bebekbeklrkn en önemlisi sağlıklı beslenmek. Yumurta ye kahvaltıda. Protein sebze eksik etme. Karbonhidrat çok tüketme 🥰
Blueberry0 Bebekbeklrkn bende 29+6 bugün gittim 1.708 gr kilosu. Anneden çok bebeğe kilo yapan besinlerde en çok Muz, kefir, kaşar peyniri, süt, ceviz, Yumurta, Et, Balık Her gün tüketiyorum ben 🙏🏻
Bebekbeklrkn Blueberry0 maşallah canım gayet iyi kilosu et yiyemiyorum hamileliğin başından beri pişirirken bile tiksiniyorum balık bir tık daha iyi hangi balık tüketiyorsun peki
Sedamert03 Bebekbeklrkn kefir , muz , ceviz , havuç , tahin , keçi boynuzu pekmezi , kaşar Ha uyguluyor musun desen hayır 🤦♀️ 😂😂 ceviz ve kaşar yiyorum
Blueberry0 Bebekbeklrkn Bende evde yemiyorum Kokudan dolayı özellikle, kayınvalidem alt katımda oturuyor onlar balık pişirdikçe bana çıkarıyorlar Çipura, mezgit ve hamsi yedim en son.
Melike_4949 Bebekbeklrkn sağlıklı beslenmek yeterli kilo alması için ama muz kaşar süt yoğurt yumurta avakado et balık tüketin
Bebiko00 Bebekbeklrkn gümde 3bardak süt 3kase yogurt cevız badem kabak cekırdegı ıspanak 2haftaya 1,200kg aldı bebegm etkısını gorduk canm
Minigiim-vebenn52 Bebiko00 sürekli ilaç içtiğim için günde bu kadar tüketemiyorum yoğurt sütü siz dengeyi nası ayarlıyorsunuz . Ben sabah kahvaltıdan önce hap içiyorum iki saat sonra süt içiyorum 4-5 gibi akşam yemeği haplar ardından yatarken içiyorum süt yoğurda vakit kalmıyor 😂
Bebiko00 Minigiim-vebenn52 canısı bende 12ilac kullanıyorm valla ıgneye kadar kullanıyorm yani ara ogunlerde yemek yerın süt kuruyemıs yıyorm hatta acıkınca süt kuruyemıs yarm saat sonrası yemek yıyorm yogurlarıda yemeklere bırlkte yıyorm canm erkek dogm rıskm oldugu ıcın doktor sureklı yememı ıstedı 1200kg alımca 2haftada durdur dedı 😂
ecembugra53 Bebekbeklrkn kahvaltıda yumurta ve kaşar peyniri tahin pekmez 🙂 ara öğün muz ve günde 2 ceviz günde 1 tane sade soda 🙂 kuru yemiş cekirdeksiz siyah kuru üzüm 🙂
tamamdanolmuss Arzuanne beslenme ilkeleri dersinde hocam demişti ki anne çok kilo almışsa bebek daha az almıştır. Vitamin ve protein içerikli lifli besinler tüketirseniz bebek alır gelişimi de iyi olurmuş