renes Lütfen yardım kabızlığa bi çözüm 7 haftalıgım ama dogurucakmısım gıbı sancı gırdı bı hafta sonunda zar zor yapabıldım sımdı yanıyo makat bolgesı zaten bişey yıyemedim bu haftalarda ama kabızlık ayrı sonrasında yanma cok ayrı 🙏
Bbsra renes canım al benden de o kadar sabah kahvaltında kayısı tüket birde bol su iç o zaman az daha rahatlıyosun
bsrdmlpnr renes ayyy ağlıycam valla bu dertten şimdi bende ona bakıyodum neler yspılıyo diye 27+4 üm ama öldürücek bu kabızlık 😢😢😢
maziz Ben de cok kotuydum Annemin yaptigi.sey o kadar iyi geldi ki bence muhakkak deneyin Sutu isitip bi cay kasigi kadar zerdecal ve bi dolu tatli kasigi kadar bal koymus.bir gece onu ictim Faydasini gordum hemen ertesi gun Garanti olsun diye bi kasik da zeytinyagi ictim sonra Karin.agrisiyla gezdim.resmen cok fayda etti Allahin izniyle
maziz Bir de her yerde yazarim denk geldikce Klozette ayaginizin.altina yuksekce destek koyarsaniz coook daha rahat edersiniz Normal zamanda da
Trkmn Ben hergün kuru kayısı yemeye dikkat ediyordum etkilide oluyordu bu ara kaçırdım yiyemedim dün tualette ağlayacaktım doktorumu aradım şurup verdi sağolsun. 14 haftalığım 😞