Busramnida Hanımlar Çok fazla öksürüğüm var baya üşütmüşüm 😫 Ne kesebilir uyuyamıyorum öksürmekten.. Gripten başımı da kaldıramıyorum Bitki çayları felan yasak mı hala ıhlamur gibi 19 Haftalık hamileyim lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle? İhtiyacım var.. Şimdiden teşekkür ediyorum 🤗🤲🏻
Tubahmet Busramnida ıhlamur ve limonu kaynatıp içebilirsiniz sadece o serbest bi de bn yatmadan önce sıcak süt veya salep içiyordm boğazı yumuşatıyor rahatlatıyor ve bol bol meyve
Elizanderin Busramnida limonlu sıcak su portakal suyu gribini hafifletir. Öksürük içinde limon ve bali. Karistirip ye cnm
NurDemir Nane limon kaynatıp içebilirsin canım.bir de balın içine karabiber karıştırıp yiyebilirsin az da olsa hafifletir
Pars Atesin cikmadigi surece bebek icin bir sikinti yok ama atesin cikar gibi olursa minoset alabilirsin. bende yeni atlattim sinuzit olmusum ilk minoset vermisti doktorum sonra ilerledi cigerlere inicekti ateste yapar gibi olunca doktor mecbur antibiyotik basladi.. ihlamur, zencefil, papatya gibi caylari ictim bal ve limonla cok iyi geliyor.. Dinlenmeden gecmiyor malesef kendinide hic yormamaya calis.
Zeynep Bende geçirdim. Bol bol ıhlamur 📌📌 ballı. Limon istersen limon 🍋 Ve sıcak çorbalar. Ayağına sıcak su torbası koy Sakinleş. Bi de terle terle değiştir terini.
Ezgi1006 Cevizin iç kısmındaki kabuk çıkıyor ya onları kaynat öksürüğe çok iyi geliyor bende aynı sıkıntıları yaşıyordum öksürüğüm onun sayesinde azaldı geçmiş olsun
sevil87 Balın içine limon sık boğazını çok iyi yumuşatıyor,bol bol dinlenme dışarıya çıktıkça uzun sürüyor hasta olduktan sonra ilaçta kullanılsa yine 1 hafta sürüyor en az,benimde boğazımdan yakaladı inş.yine grip olmam