kbryzb Maalesef kızlar sevincim kursağımda kaldı hamile değilmişim.. çok üzüldüm ilk gebeliğim kimyasal oldu bu yaptığım testte bana bir umut olmuştu ama olamadı..
Bekledigimmucizemm kbryzb regl mi oldun keşke bir kan versen bence var gibi duruyor varsa da kimyasal mı oldu yine acaba
kbryzb Bekledigimmucizemm yok reglide olmadım stresten gecikti büyük ihtimal kanda verdim doktor hamilelik yok dedi
kbryzb Aytac_Mat regliyle birlikte oluyor düşük ama olmadan önce çok şiddetli bir sancın oluyor regl gibi benim öyle olmuştu hamileyken de ara ara sancılarım oluyordu ama ben hiç farkına varmamıştım regl günümde de düşüğüm oldu
Seval0sevall Aytac_Mat gebelik oluşuyor ama çocuk olmadan düşüyor regl kanamanla atıyorsun betam düşüyor yükselmiyor
Aytac_Mat Benim adetdim iki gün gecikti ama ondan önce de kan vermiştim hiç bişey yoktu napmalıyım erken gebelik testi yapsam bişey olurmu acaba?
Yarennasal kbryzb tebrik ederim var görüyorum 🙏🏻 bende kimyasal gecirdim 2 gün önce kanamam bitti regli olup mu kaldınız 1 ay sonra ? Hic kanama gördünüz mü yani
kbryzb Yarennasal canım bende hamile sanıyordum kendimi ama değilmişim doktorum dün söyledi olmadığımı kan verdim orda çıktı
zhala_huseynova97 sdkshn Merhaba benım adetime 6 gun kala test yapdım negatifdi.Bir tek belim ağrıyor başka belirti yok:(Sonrada pozitife dönermi acaba
Burcu__0506 zhala_huseynova97 adetime 4 gün vardı negatif tı 1 gün gecikmeyle pozitif gördüm heran herşey olabilir canım
sdkshn zhala_huseynova97 Dönebilir tabii burada birer gün arayla pozitif gören bir sürü kişi oldu kanama olmadığı sürece hep ihtimal var ☺️
kbryzb Burcu__0506 dün gece verdim beta 0 çıktı daha olmadım da adet 3 gün gecikti 1 hafta daha bekleyecem eğer olmazsam kadın doğum doktoruma gidicem doktor öyle söyledi