Moli33 Merhaba Sancı nedeniyle yatışim yapıldı,20:00 de sezeryanla doğum olacak . 2750 gram görünüyor usgde. Bu haftada doğup kuvoze girmeyen var mı ?
Ozge_29 Moli33 İnşallah bir sıkıntı olmaz kilosu normal aceleci çıkmış sizinki biz 40+3 gelen giden yok sağlıkla gelsinler🤲
Susamana Moli33 çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah Bende aynı durum ile karşı karşıyayım da çok merak ediyorum
Moli33 Susamana hissediyodum kontrol pazartesiydi ama ben sancı nedeniyle geldim. Bebek doğdu 2400 g. İlk doğduğunda ağlamadı ama 2 dk sonra ağladı yarım saat sonra da verdiler çok şükür
Moli33 Susamana yapılmadı yok doktorumda tercih etmedi teklif etti ama istemediğini de söyledi,bende istemezdim yapılmadı
Moli33 Susamana yaa dizede çok geçmiş olsun içinizi rahat tutmaya çalışın . Umarım herşey yolunda gider sizin için 🌼
gokyuzununogrencisii Moli33 neden sezaryen acaba, Rabb’im kolaylaştırsin sağ salim kucağına al inşallah 🌸♥️
Ask-bebegim Moli33 35+5 sancılar dan hastaneye gittim 2900 gibiydi küveze girmez demişti doktorum doğarsa ama şuan gelmeye niyeti yok Paşa’nın içiniz rahat olsun gelsede olur girmez demişti doktorum