cokkasmabeabi caniminikizleri dün aldığım eşarplar kargoya verildi. Bide sweatshirt aldim ama kalıbı kucukmus gidip değiştiricem 🤣🤣
caniminikizleri cokkasmabeabi güle güle kullan canım ah biz hanımlar kendimizi ne güzelde ödüllendiriyoruz 😌😁
Cansel76 caniminikizleri ben kendime çalışmıyorum bugün bebeme çalışıyorum isimli hastane çıkışı yaptırdım ve 3tane takım aldım benim için hayat ondan ibaret ona kıyafet bakmaktan kendimi unutuyorum😂🤭
caniminikizleri Cansel76 güle güle giysin inş valla bende hamile iken çok aldım cocuklara şuanda da benim doğum yapacagım çocuğum olmadıgı için kendime çalışıyorum 😂🤭
On-Fr-Tu caniminikizleri canım çok çilekli sakız çekti. Bim den aldım çiğniyorum. Bebek için bişey almadım abisinden kalan çok giysi var 18. Haftadaym çıkarıp yıkayınca karar vereceğim eksiklere
Minikperi caniminikizleri yüzüklerin efendisi (yüzük şeklinde) bir kitap ayracı aldım 3 boyutlu. Ayraçlarım hep kayboluyo bu kaybolmaz diye de bahane sundum hiç ihtiyacım yoktu ama kendimi şımarttım ahahaha 😂😂😂
caniminikizleri superstar_00 burası hamile annelerin yeri olunca herkes bebişine calısmıs ama happykidste farklı cewaplar geldi hep 😁😂
superstar_00 caniminikizleri Ben hamile değilim kızım 15 aylık ona almış olduğum anne bebek bakım çantası resmen paramparça oldu 1 yıl bile geçmeden o yüzden ikincisini ebebek’ten alıyorum.😁😁
caniminikizleri fizikcianne güle güle kullan bacım valla benimde kaslarım da Mikroblading var ama bir daha töbe yaptırmam gözlerimden yaş aka aka bi kaldı bide ikinci kez yaptırmıştım