Nur5516 Kızlar merhaba Nasip olursa Erkek bebek bekliyorum selim ismini çok beğeniyorum ilk isim selim olacak yanına hangi isimler olabilir yardımcı olur musunuz?okadar düşündüm çok kararsız kaldım uyduramadım bir türlü💙
1kucukbaby Nur5516 babacığımın adı çok mülayim merhametli benim babam inşallah oğlunuz da ismi gibi olur Selimhan, Ali selim, selim can, selim Efe ekleyebilirsiniz
yenidenanne34 Nur5516 ay benim oglusumun ismi 🥰 biz tek koyduk esim kabul etseydi yavuz selim istemistim ama siz ilk ismi selim olsun istiyorsunuz sanirim selim han guzel geliyor kulağa 🥰
aysemor Nur5516 bir öğretmen olarak cocukların yaramazlıklarına calışkanlıklarına göre bazı isimleri galiba eliyoruz biz. Selim ismindekiler bu gününe kadar hep tatlı nahif oldular ama o konuda netim 🤗 yavuz selimimiz var bu sene. Dünya harikası bi cocuk. Bende yavuz selim ismine karşı bir pozitiflik oluşturdu diyebilirim
1kucukbaby Nur5516 sizi üzmek istemediğim için yazmak istemedim babamı kaybettim ama onun adı merhameti iyiliği hep kalbimde kaldı 🙏🏼
Nur5516 1kucukbaby öyle mi 😢benimde babam rahmetli oldu çok iyi bilirim o acıyı rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah mekanları cennet olsun.
Nur5516 aysemor öyle mi çok mutlu oldum.😍Yavuz Selim ismini de düşündüm ama ilk isim selim istiyordum ama eşimle de istişare edeceğiz bakalım belki yavuz selim de karar veririz ☺️
brnzrnc Nur5516 benim oğlumun adı Yavuz Selim 💜 Yavuz Sultan Selim in hayatını baz alarak koyduk biz. Onun kadar güçlü öngörülü olsun diye çok şükür öyle ama onun gibi de babasıyla sürekli ters 😂😂😂
Nur5516 brnzrnc maşallah çok güzel bir isim gerçekten suanda tanıdıklarkm akrabalarım vs herkes yavuz Selim i beğeniyoruz ben ilk isim selim istiyorum ama yavuz Selim de olabilir tabi ☺️
Baahar4549 Nur5516 Ben de kerem ve selim arasında kalmışyım. Kerem e karar verdik. Selim Mert çok uyumlu geliyordu bana.
Nur5516 Baahar4549 kerem yeğenimin adı çok ağır başlı efendi bir çocuk bebekliği zor değildi Teşekkür ederim öneriniz için ☺️
Zehra_96 Nur5516 Merhaba oğlumun ismini ilk asil istiyordum ama sonra birisi köpeğine çağırırken duyup soğumuştum çok aradım ama isimlerin arasında en güzeli selimdi anlamı ile olsun hayatına katacağı şeylerle olsun etkilediğini düşünerek istemiştim babası da Aras istedi SELİM ARAS 💙 oldu tavsiye ederim sakin sessiz naif ismini taşıyor ama çok inatçı 🥹