tamamdanolmuss Burada herkesin hamilelik haberini mutlulukla ve kendim hamileymişim gibi okuyup seviniyorum ama hep aklımın bir köşesinde acaba bir gün bana da diyecekler mi tebrik edecekler mi anne olabilecek miyim gibi sorular beliriyor aklımda 😞😞
omersevval13 tamamdanolmuss oyy rabbim nasip etsin en kısa zamanda bende bir yıldan sonra aldım beklemiyordum ama rabbim vok şükür nasip etmiş 🥺🤲🏻en kısa zamanda sanada nasip olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺🥰
tugbadurmaz34 tamamdanolmuss neden olmasın canım benim Allah’tan ümit kesilmez elbet bir gün doğru zamanda vakti geldiğinde olacaktır inşallah inanıyorum sende buna inan umudunu kaybetme hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah benim de kabul olur hakkında hayırlısı en kolayıyla olsun inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın tez zamanda güzel haberler alman dileğiyle inşallah 🤲🏻🤲🏻😍🥰💕🫶🏻🌸
Merve1414 tamamdanolmuss deriz tabi neden demiyelim hayırlısıyla inşallah seninde bebeğin olucak inslalah en kısa zamanda güzel haber alırsınız sizde
tamamdanolmuss omersevval13 inşallah ya umutsuzluk kaplıyor içimi hep. Keşke birden otursam ve hamilesin dense o kadar ihtiyacım var ki buna sanki tüm her şeye iyi gelecek gibi 🥺🙏🏻
tamamdanolmuss tugbadurmaz34 çok teşekkür ederim size de inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder allah 🙏🏻 dualarınız benim için değerli 🥹❤️
Merve-metin tamamdanolmuss tabi ki denir canım sen stres yapma umutsuzluğa kapılma vakti zamanı vardır stres yaparsan olumsuz düşünürsen olmaz kafana takmamaya çalış 🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın 🙏🏻🙏🏻
tamamdanolmuss Merve-metin inşallah stres yapmamak elimde değil maalesef 🥺 çok dua ediyorum hem bana hem anne olmak isteyen herkese 🙏🏻
Gdhjddkkd Tabiki de derizzz her şeyin vakti saati var benim 6. Yılım da anca nasip oldu hiç ümidini kesme hep dua et olacak diye düşün Allah’ın izniyle olacak zaten
Merve-metin tamamdanolmuss canım istersen bide okuyabilirsen meryem suresi olu okuyamıyorsan netten aç dinle bu şekilde sure bitince duanı et bu şekilde de hamile kalanı duydum ben ama 41güne tamamlamak gerekiyormuş ben duanın gücüne inanırım canım bi dene hem için rahatlar dinledikçe hemde duanı edersin rabbim inşallah biran önce hamilelik haberini almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ama sakın umutsuzluğa kapılma rabbimin vardır bildiği vakti zamanı geldiğinde bebeğin seni bulacaktır böyle düşün🙏🏻
tugbadurmaz34 tamamdanolmuss ben 2016 da evlendim bak bu sene nasip olacak inşallah ve ben hiçbir zaman senin gibi düşünmedim
Mervs tamamdanolmuss asla umutsuzluga kapılma çünkü olmazları olduran Allahımız var dua etmekten sakın vazgeçme hemde hiç ummadığın bir vakitte hamile oldugunu ögrenceksin emin ol 😍
tamamdanolmuss Mervs vazgeçecemiyorum zaten maalesef kafaya çok takıyorum çok düşünüyorum çok fazla korkuyorum
tugbadurmaz34 tamamdanolmuss ben 2 defa kaybettim canım tırnaklarına kadar gördüm vardı kimyasalı olmadın say yani çünkü bebek yok onda