Aliiss İki hafta önce net birşey söyleyemem demişti doktorum ama kontrol sürem geçmeden yeniden gitmek istiyorum sizce belli olur mu merak ediyorum 🙈
Aliiss Gnygns hunilimom o zaman çıkıntı var ama erkek demek için erken demişti 2 hafta da oluşmuştur artık herneyse diye düşünüyorum 🙈😂
hunilimom Aliiss bana bi tek 2 li test yaparken soyliveklerdi ama bebeğim hep yüz üstü benim göremediler galiba 17.haftamda kontrolüm var bakalım
Aliiss hunilimom ben ikili test yaptırmadım diğer kontrolüm de Ocak ayında ama bekleyemeyeceğim sanırım ücretsiz kontrolüm de varken gideyim diyorum en iyisi ama doktora ne söylesem diye düşünüyorum 😂😂
hunilimom Aliiss kontrol olmaya git ben devlete gittim baktım yorum yapmiyo özele gittim ertesi gün için rahatladı sürekli görmek istiyorum ama
Aliiss hunilimom normal doktorum özelde bende devlete gideyim dedim sorma kontrol sürem varken kullanmak istedim devlet kız yada erkek dese de doktorum söylemeden inanmazdım sanırım 🙈
Aliiss FatmaAzra_ 13. Haftada bacaklarını açmıştı ama göbek bağı olabilir o yüzden değişiklik olsun istemiyorum demişti doktorum ama ocağa kadar da beklemek istemiyorum 🙈
hunilimom Aliiss 2 hafta sonra devlete randevu aldım ama begenmezsem ki çevrem hep o doktoru önerdi bana özele giderim diye düşünüyorum özemdeki doktor da çok suratsız azarliyo doktor begenemedim😃😃
FatmaAzra_ Aliiss yani ben 15 te kesin ogrenmistim belliydi pipisi 😊 bacaklarini acmisti ama bi akrabamiz su an 8 aylik hala gostermedi bebegi
Aliiss hunilimom doktorumdan çok memnunum allahtan hakkını veriyor kazancının biraz sert mizahlı ama yinede çok seviyorum