Kskn5634 Selam kızlar 41+3teyim son demleri yaşıyorum ama bir türlü sancım başlamadı henüz doktorum da hint yağı kullanmamı önerdi doğumu tetiklediğini söyledi. Aranızda kullanan ve etkili sonuç alan oldu mu acaba?
sedanur_bpr0 Kskn5634 Ben kullanmadım ama bi arkadaşım Hint yağı ile birlikte hurma kullanmıştı. Hem doğumu başlamıştı hem büyük tuvalete çıkmıştı. Soğuk sıkım kullanabilirsiniz.
Feryes Kskn5634 günümüz aynı bende doğuramadim.ne sancı ne belirti var. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ya
HMH sedanur_bpr0 merhaba trendyolda arifoğlu marka var bir soğuk sıkım hint yağı bir de doğal yazan var hangisi olucak
sedanur_bpr0 bbssym Hurmayı çekirdeklerini çıkarıp yağla ezip o şekilde tüketmiş. Haftası geçen herkese öneriyorlar.
Kskn5634 Sabah aç karnına 2 yemek kaşığı hint yağını meyve suyuna karıştırıp içmemi söyledi. Amaç bağırsakları faaliyete geçirip doğumu başlatacak olan rahim kaslarını da faaliyete geçirir.
Kbrnrmrt Bende içmiştim suni sancı verilmeden önce ama içilen hint yağı Farklı bişey kaş kirpik için kullanılan yağ değil. (Bilmeyenler için)
HMH Kskn5634 trendyolda 2 tane ürün var arifoğlu markalı bir soğuk sıkım aradaki fark ne hangisini almam lazım
Kskn5634 3 gün boyunca kullandım hafif hafif sancılarla başladı 2. Gün nişanım geldi 3.günün sabahı sancımla hastaneye gittim birkaç saate de doğumum oldu
Kskn5634 Bu arada deneyimlerinin bir şey daha oldu o da hamam tecrübem🙂 sıcak su buhar kasıkları beli gevşetir dediler bu 3 gün içinde hamama da gittim onun da mutlaka etkisi olmuştur aklınızda bulunsun
Kskn5634 Ben 42.haftamda doğum yaptım ve 3 gün kullandım doktorum öyle söylemişti bir günde işe yarar mı bilemem