Hamileliğimin 33.haftasından itibaren suyum çok fazlaydı.her gittiğim kontrelde suyumun çok fazla olduğunu ve erken doğum yapabileceğimi yada bebeği kaybedebilecegimi söylüyorlardı.perinatolog takip etmeye başladı.haftada bir kontrollere gittim.39.haftaya kadar geldim.16 Ekim günü 39+2 olmuştum artık .muayeneye olduktan sonra doktor artık yatış yapalım dogurman lazım dedi.Boylelikle yatış yaptık.dogumhane katına çıktım orda doktor muayene etti tekrarardan önce göbekten daha sonra çatı muayenesi yaptı ve 5 santim acilmam olduğunu söyledi.bugun kesin dogurursun dediler.Daha sonra odaya geçtim nst bağlandı kan vs alındı.kendi sancimin olduğunu söylediler ama benim hissetigim aşırı bı sancı yoktu çok az belimden kasigima vuran bı sancı vardı.suyun gelirse haber ver dediler.suni sancı vermek istemediler suyun çok fazla riske atmak istemiyoruz dediler.bu şekilde açılma fazla ilerlemedi.saat 12.30 gibi yatış yapmıştım.saat 17.30 gibide suyumu kendileri patlattı.ve birden aşırı sancı gelmeye başladı.bebegi çok net artık çıkacağını hissediyordum.toplamda o büyük sanciyi 4 defa çektim.doktor geldiğinde çok mu sancin var dedi evet dedim ve muayene ettiğinde 8 cm dedi hemen alıyoruz dediler ve 18.04 te iki ikinmayla çok şükür doğurdum.onlar kesi atmadilar bebek cikarken yirtmis oyuzden birkaç dikişim oldiginu söylediler.bu benim ikinci dogumumdu.ilk dogumumda suni sancı aldım aşırı derecede zorlanarak doğum yaptım.hep ikindirdilar.bu yüzden bebegim kanalda çok kalmıştı ve çıktığında yüzü mosmor şekildeydi gözleri kan toplamıştı.oyuzden bu doğumum kolay ve güzel oldu.hicbir şekilde ikindirma olmadı sadece muayne yapıldı hep.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah🤲
Bu arada Ankara Etlik şehir hastanesinde doğum yaptım.Genel olarakta doktorlardan memnun kaldım.