Nazli2_ 16 haftalık hamileyim 2 kilo almışım kizlar siz 4 aylıkken kaç kilo aldınız herkeste farklı ama sizede sorayım diğer kizlar siz kaç haftaliksiniz kaç kilo aldınız
busraaa10 Nazli2_ biz daha 8 + 4 olduk bugün 61.5tum hamile olduğumu öğrendimde bu sabah 63.3 çıktım 🥲 kilo almak istemiyorum dikkat ediyorum ama aşırı ödem var ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum 🫠🥲
Elo__35 Nazli2_ valla ilk 4 ay kus babam kus şimdi en son doktora gittiğimde 1 kg almıştım 16 haftalıktık şuan 19 haftalığız 1 kg daha aldım ya Allah ya bismillah 😂😂😂😂
busraaa10 Bahar1644 inşallah geçicidir 🫠birde kabızlık problemi var benim acayip şişkinlik yapıyo bakalım hayırlısı artık en az kilo alımı için uğraşcam🥲😂😂
Bahar1644 busraaa10 öyle uğraştığın zaman daha çok alırsın akışına bırak 😀😀 kabızlık içinde kayısı varsa kuru kayısı ye canım
busraaa10 Bahar1644 ay neler yedim kuşum ama benim normalde de kronik zaten hep böyleydim şimdi tamamen bitik durumdayım 💩😂
Betbet3434 37 hafta 12 kilo Haftada 9 kilo almıştım Son 2 haftada 3 kilo almışım ama bacaklarım ayaklarım ilk kez davul gibi oldu sanırım şişlik de var