ardenmommy Ay bacikolar doktora sormayı unuttum. Yarın sabah 7.30 da hastaneye gidip suni sancı alacağım ama aç mı gitmeliyim tok mu gitmeliyim? 41 haftalık olduk bu bebe doğmuyo🥲
Mavidunyamm ardenmommy kesinlikle tok karnına git. Çünkü enerjiye ihtiyacın olacak. Aç gidersen bitap düşersin
Minikperi ardenmommy ben toktum ama bilmiyodum suni verileceğini sancılarım başlayınca gitmiştik. İyi ki tok gitmişim çünkü 13 saat bir şey yiyip içemedim doğurana kadar ve aç olsaydım daha kötü olurdu 🤷🏻♀️
neanladinyurdagull ardenmommy Bence çok aç olmayın bitkin düşersiniz ama öyle tokda olmayın doğru ıkınmayı gerçekleştiremezsiniz.Tok olursanız lavmanda yapabiliyorlar ıkınırken çıkartmayın diye 💩
Tatar59 ardenmommy tok git tok. İyice doyur karnını. Hatta bol bol hurma ye enerji versin. Orda ne yemek ne su verilmeyecek halsiz kalırsın. Kendimden biliyorum
ardenmommy Mavidunyamm ay ben zaten açlığa normalde de dayanamam doğuma da aç gidersem bayılırım kesin😂
Kbrnrmrt Ben işlemlerden, beklemekten biraz aç gibiydim hemen yemek söylediler doğum yapacaksın gücün olsun dediler. Sancı çekerken bol bol su iç, çikolata ye dediler Ama çoğu hastane aç aç doğum yaptırır
Yazgull_kurt22 @"ardenmommy"doktor gel dediyse zaten ac gitmen gerek orada bişi vermezler doğum olacağı için bende suni sancı aldım hiç bişi yemedim
Kbrnrmrt ardenmommy Yemenin sana ya da bebeğe bi zararı yok hastanedekiler kendini düşünüyo. Doğum yaparken dışkı falan yapılırsa temizlememek için. Hiç takma kendini düşün
Minikperi ardenmommy tabi ki vermiyolar 1 damla su içmeniz yasak doğum başladığı andan itibaren. Doğurduktan sonra yemek yiyebilirsiniz.
Bus123_ Minikperi nasıl bir doğum yaptınız ben 13 saat suni sancı ile doğum yaptım yemem içme kesinlikle kimse karışmadı
Sare09 Suni sanciyi denedikten sonra eger olmazsa sezeryan yapalim derse aç olman gerekir ama yemek yedikten en az 8 saat sonra sezeryana alınırsan sorun olmaz
Birannis Ben 4 yıl önce suni sancı aldım sabah kahvaltı yapmıştım diye hatırlıyorum birde bana ebe hastanenin öğle yemeğinde yoğurt varmış getirmişti zorla yedirdi bitkin düşersin dedi
Sevdayilan Tok git. Aç giderden olmaz hem kuvvetin olmaz hemde damardan ilaç veremezler tansiyonun düser. Sen ymk ye git cnm
Kbrnrmrt ardenmommy Bana yapmadılar Benim dr tuvaletinizi, midenizi, gözyaşınızı tutmayın doğum uzar dedi. Her şeyi salın serbest olun dedi.