Esra_Omer_21 Kızlar doktor sadece tahminde bulundu ama kesin bisey diyemem umutlanma dedi 15 haftalık iken çagırdı sizden de tahmin alabilirmiyim☺️yarin tam 12 haftalık olucak😍
Lavinya24 Esra_Omer_21 benim bebişin kesesine benziyo bizimkine erkek olabilir net değil dedi ben de hala öğrenemedim😄 ama sizinkine içimden kız diyesim geldi☺️
busraaa10 Kesenin yapısına göre tahminde bulunuluyor nasıl oluyo mesela yuvarlak kese ne oluyo 😂 seninki gibi uzun bizimkisi de 🥹
Esra_Omer_21 busraaa10 bende bilmiyorum ki canim ben bazen bebegin tipine gore yorum yapıyorum ama tahmin sadece bu kendi bebegimide erkege benzetiyorum tipinden☺️
Esra_Omer_21 Bsssr soyledi kabariklik goruyorum ama kesin bisey diyemem dedi 15 haftalik olunca tekrardan gidicem
Esra_Omer_21 Lavinya24 inşaAllah oyledir saglikli olsun öncelikle🥹bi oglum var kizimda olsun isterim inşaAllah hissiniz dogrudur
ZeyneepP @Cinsiyettahminidolunayes merhabalar 16 haftalık olduk ve hala pozisyondan dolayı cinsiyeti öğrenemedik. Bize de bir bakar mısınız acaba ?
Esra_Omer_21 Mnrsln yuvarlak kese kız fasulye keseye erkek diyorlar burda ben oyle duydum sizinde yuvarlak kız olmasin☺️
hamisko Hopefulmom https://mutluresim.com/image/328d7c9c-ac9b-483b-a7ac-18b8788122db.nkkdR0 Banada tahmin yapar mısınız?
busraaa10 Esra_Omer_21 benimki de fasülye kese 🥲 ozaman erkek miiiğğğ baya erkek diyen oldu beni gören 😂😂