Zeynep966 Çok zor oluyor sürekli ağzına alıyor bir kere çekip bırakıyor silikon gögüs ucuyla emziriyorum gece o kadar zor oluyor ki bir alıyor sonra agzından çıkarınca tekrar alamıyor ben veriyorum ama 10 dakika bile emse o kadar zorluyor ki bu durum
Baharoloji Zeynep966 burnunun tıkalı olması ortamın çok sıcak veya soğuk olması sütünüzün çok tazikli olması sebep olabilir bunlardan biri olabilir mi göğüs ucunu çıkartıp vermeyi deneyin bir de
Sevdayilan Çenesi yorulduğu için bırakıyor gün gittikçe doyunca sütünü içip yatar 40li bebekler 10 dakada bir süt isterler cnm
Zeynep966 Sevdayilan ama bazen yarım saat emdiği oluyor canım çenesi yorulsa o zaman da emmez direkt ağzından çıkarıyo acaba silikon gögüs ucundan mı rahatsız olmaya başladı bilemedim
Zeynep966 Baharoloji olabilir canım biraz burnu tıkalı gibi peki nasıl açıcaz burun aspiratörü yok şuan
Baharoloji Zeynep966 aspiratör ilk 3 ay önerilmiyor 2 ml serım fizyolojik ile temizleyebilirsiniz eczaneden alın videoları var bakın başını ve vücudunu yan çevirip üstteki burun deliğine sıkıyorsunuz şırıngayla sonrada yüz üstü kaldırıp sırtına vuruyorsunuz burnu tıkalıysa ememez zaten
_tuuggcce_ Zeynep966 serum fizyolojik var mı? Aspiratör ucu yok ise sizde sıktığınızda hapşırır öyle çıkabilir
Zeynep966 Baharoloji ona da tehlikeli diyorlar ya korkuyorum yapmaya.. Emiyor ama uzun süreli değil hemen uyuyor
_tuuggcce_ Zeynep966 ben internetten aldım ama eczanede de olabilir. Eczaneden alırsanız izotonik su da alabilirsiniz yani serum suyu. Siz söyleyin eczacı bilir zaten nasıl yapılacağını burun için olduğunu söylersiniz. Bebekler ilk 3 ay ağızdan nefes alamazlar. Bu yüzden burun temizliği çok önemli