2lokummannesiii esmerrmm ilk zamanlar asla bir işe yaramıyordu ama ben fazla içmedim 1 tane dedi doktorum çünkü. Şimdi yetiyor ama. Haftası büyüdüğü için.
Cerenbelis1 esmerrmm bilmiyorum ama ben yemiştim bi kaç kere zaten gece yatmadan içildiği için kötü olduğumda gündüz de içtim yemek yemiştim bi yan etkisi olmadı
Arya75 esmerrmm birşey olmaz inşallah canım bende kullanıyorum yatmadan önce 2 tane alıyorum eşim eczacı o getirmişti doktora gitmeden içmiştim doktoruma söyledim o da devam et dedi
esmerrmm Arya75 ben şuan cok aciktim esimin gelmesine yarim saat var içsem sonrada yemek yesem bisey olurmu etkisini kaybedermi acaba 🥺
Ylzknn esmerrmm etkisi 6 saat sonra canım. Sen yemek ye . Eski ilacıiçme son kullanma tarihine baktın mı
Ylzknn esmerrmm benim de 6 hafta günde 4 defaiçebilrisin dedi doktor. Prilam çok düşük bebeğe zarar vermez içebilirsin. İlk hamileliğimde ben doğurana kadar içtim
esmerrmm Ylzknn atmişim onu galiba bulamadim eşime eczaneden aldirdim ozman suan açim yiyeyim , yarim saat sonra esim grlicek ozmnda yemek yerim 🥰
Ylzknn esmerrmm ilacı iç hemen 6 saat sonra etki etmeye başlıyor. Ben şimdi içtim gün boyu rahat ediyorum
Azra8Engin esmerrmm 3 haftalikken kese kalp atışı bebek hicbirsey gorulmemisti ama bulantidan ölüyorum sanıyordum akşam 2 olarak başladık 11+2deyim sabah 1 akşam 2ye çıkardık