Selam arkadaşlar doğum hikayemi yazmak bana da nasip oldu ☘️
18.10.2023 tarihinde iç çamaşırım ıslak olması sebebiyle hastaneye gittim doktor baktı test yaptı ve suyumun geldiğini sızıntı olduğunu ve bu şekilde bekletemeyeceğini bebeğin enfeksiyon kapacağını söyledi ve ertesi güne ameliyat günü verdi. Çok tedirgin oldum korktum o gün hiç uyuyamadım 😅 ertesi gün sabah 11 de hastaneye yatışım yapıldı serum falan takıldı 12:40 ta beni hazırlamaya başladılar. Sonda taktılar ama korkulacak birşey değilmiş canım yanmadı 13:00 da ameliyathaneye götürdüler 13:14 te ameliyata alındım. Belimden anesteziyi yaptılar o zaman canım acıdı iğneden çok korkuyorum 😅 uyuştuktam sonra yatırdılar batikon sürüyorlar hissediyordum hissettiğimi söyledim, çekişmeleri dokunmaları hissedersin ama canın yanmayacak dediler ve öyle de oldu çekişmeleri hissettim mideye baskı oluyor ağzına demir tadı geliyor miden bulanıyor ama bunların hepsi 2 3 dk sürüyor. Sonra bebeği çıkardılar o ağlayınca bütün dünya senin oluyor herşeyi unutuyorsun. Yanıma getirdiler öpüp kokladım sonra götürdüler benim de işlemlerimi bitirip odaya çıkardılar sonra bebeğimi getirdiler emzirmeme yardımcı oldular. Bir kaç saat sonra hemşireler gelip karnıma bastılar ama o da abartıldığı gibi değil ağrı olmuyor. Süreç böyle ilerledi Rabbim isteyen herkese nasip etsin sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım. 🤗