Semilk05 busra_ab sağlık ocagında tetanoz aşısı var 20ve 24. haftalarda vuruluyor 2 doz ilaç olarak da vitamin vs vermedi mi hiç
Yesilhome busra_ab multivitamin verdi doktorum ilk gebeliği öğrendiğimizden beri içinde sabah balık yağı kapsül var akşam da toz şase şeklinde tüm vitaminler var onu içiyorum şimdi 16+2 oldum demir takviyesine başladım dün hiç bişey verilmemesi biraz saçma
aktmr0 busra_ab 2 doz tetanoz aşısı. İlaç olarak da demir, OMEGA 3, D vitamini, kramplar için de magnezyum ilacı. Demir normalde 20. Haftadan itibaren veriliyor ama bende kansızlık olduğu için başından beri kullanıyorum.
Karbaby Multivitamin veriliyor nerdeyse herkese. Demir ve d vit takviyesi verilir. 20-22. Haftadan sonra da isteğe bağlı tetanoz aşısı yapılır.
aktmr0 busra_ab Ben riske atmadım vurundum. Yolda giderken ayağına çivi battı diyelim. Kendimizi geçtim bebeği nasıl koruyacağız. Bence vurunmak en mantıklısı. Tabi yine tercih sizin
Karbaby busra_ab sağlık ocaklarında vurulan aşının yetersiz olduğunu söyledi doktorum önemli olan boğmaca içeriğiymiş ve onlarda yokmuş. O yüzden ben özel aşı aldım boostrix onu yaptırdım tek doz. Yan etkisi de olmadı 36. Haftaya gelmediyseniz tavsiye ederim.