sevaldqn1 Kızlarrr 35 haftalığız ve hic bir şekilde geçmiyor ishal aşırı karın ağrısı yapıyor 🥲 serum vs takıldı sıfır etkiiii etti muz patates pilav vs de yiyorum ama geçmiyor ne yapabilirim? Bıktım artıkkk salmıyooo
Umutunelifi93 sevaldqn1 karanfil yutabilirsin benim kardeşimde sık sık ishal olur karanfil yutunca geçer hatta geçen misafirim gelmişti oda öyle ishal olmuş karanfil verdim yuttu eve gidince düzelmiş umarım sizede yarar
EbruOge sevaldqn1 36. Haftaya giricem 1 haftadir bagirsaklarim cok calisiyor gunde 4-5 kere ishale yakn tuvalete ckiyorum denemedigim sey kalmadi:( sizin devam ediyor mu acaba
Derin11 sevaldqn1 gebeligimin başından beri sürekli bende de var ara ara düzeliyor sonra tekrar başlıyor bende mahvoldum ne yaptıysam geçmiyor malesef bende 29 haftaligim deneyip de işe yarayan bir şey olursa bize de yazın 🥺
Maryhoney Hakiki nar ekşisi bı kaşık yiyin kesiyor ortalıkta salgın var oğlum sürekli ishal kusma yaşıyor ve bana da geçiyor atlatmak çok zor probiyotik verdi bana doktor öyle gecirebildim 14 haftalık hamileyim bende
Melekcetinkaya Enterogermina kullanabilirsin günlük bir tane. İlaç değil probiyotik doktorum vermişti 31 haftalık hamileyim bende
sevaldqn1 Derin11 yemediiiğim halt kalmadı resmen herşeyi denedim bir yandan kabız olmaktan iyidir doğum da yaklaşıyor diyorum ama bol sıvı kaybı oluyormuş ishalken de geçmiyor geçiremiyorum dadandı resmen ortada büyük bir salgin var sanırım herkeste şuan bu dert var
Derin11 sevaldqn1 bende aynı şekilde sıvı kaybı olmasan diye bol bol su içiyorum sadece zaten ishali geciremedim bari suyu yeteri kadar içeyim diyorum